2777
2789

دیروز بعد از یک سال همسایمون اومد خونمون یه پسر داره که الان۲۴سالشه زن داره این آروم آروم گفت که اره عروسم بچه دار نمیشه رحمش مثل دختری می مونه که سن تکلیف نرسیده باید تخمک بکارن واسش خیلی هزینه میخواد عروسم اصلا کار نمیکنه دخترمو اذیت میکنه 

میخوام واسه پسرم زن بگیرم اون بزاره بره 

گفتم الکی اسم دختر مردمو دوتا نکن اول تکلیف اونو مشخص کن بعدش برو واسش زن بگیر 

اینم مثل اینکه منو واسه پسرش لقمه کرده برگشته میگه تو میای پسر من منم گفتم نه

انگاری مجبورن برن زن بگیرن واسه پسرشون اونم کجا خوزستان خودشون همدان گفتم خوزستان کجا همدان کجا خب معلومه که به اختلاف میخورن اخلاقشون جور درنمیاد

من خیلی به ابن موضوعات معتقدم که پسری که تا وقتی زن داره اصلا نباید سمتش رفت و باهاش هم صحبت شد چون واقعا تاوان بدی داره منم تا اونجایی که تونستم راهنمایش کردم

یعنی الان مورد اصلی فاصله  شهرها بود ؟

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریدم تو دهنشون که بخاطر بچه نیاوردن میخوان زن بیچاره رو طلاق بدن داخاتی ها 

یکی از فامیلای دوس پسرم مرده ۸۰ سالشه زنش بچه دار نمیشد زنش ۷۲ سالشه انقد عاشقشه که هنوز کنارش مونده ترک تبریزن وای عاشق ترکام انقد بافرهنگن

چه جور پول ازدواج مجدد دارن پول تخمک اهدایی ندارن؟؟که گفته هزینه داره....

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

آفرین وقتی تکلیف زندگیش روشن و مشخص نیست بی خود میکنن میرن دنباله یه زن دیگه منم تو زندگیم دوتا مورد بودن که زن داشتن و میخواستن طلاق بگیرن بعد هنوز طلاق نگرفته رفته یه زن دیگه گرفتن احمقا 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

یعنی الان مورد اصلی فاصله  شهرها بود ؟

مورد اصلی این بود که دختره نه اخلاق داره نه میتونه بچه دار شه میگه هروز دارن دعوا میکنن 

منم ‌گفتم خب وقتی دعوا میکنن چرا میخوان بچه دار شن 

بگوهم منوبدبخت میکنی هم پسرتو وهم اون دختره .دختره مهدیشو اجرامیزاره پسره میره زندان جدیدا میگن واسه زوجه دوم بدون رضایت زوج اول جریمه دارد .خسته نباشی....هرگاه طلاق داد وخونه وزندگیش رو جمع کرد بیا چشم 

آفرین وقتی تکلیف زندگیش روشن و مشخص نیست بی خود میکنن میرن دنباله یه زن دیگه منم تو زندگیم دوتا مورد ...

منم گفتم اسم دختر مردمو دوتا نکنید اول تکلیف اونو مشخص کنید بشینید باهاش صحبت کنید شاید کوتاه اومد بعدش

منم گفتم اسم دختر مردمو دوتا نکنید اول تکلیف اونو مشخص کنید بشینید باهاش صحبت کنید شاید کوتاه اومد ب ...

فقط میگفتی جواب من نه حالا یکار میکنن اون بیچاره طلاق بگیره 

متولد ۱۳۶۹ هستم