آخرین_تیکه_رانی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2691 عنوان اونایی که به عشقشون رسیدن خوشبخت ترینها هستن 375 بازدید | 40 پست البته اگر طرف آدم درستی باشه هعی.. 🦥 ................ اره کشتی هام غرق شده🗿 منم سرگشتهی حیرانم ای دوست ! زخمیست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀 1402/11/27 | 02:49 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آخرین_تیکه_رانی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2691 خوشبحالشون اهوم و ما در حسرت عمری را میگذرانیم... 🦥 ................ اره کشتی هام غرق شده🗿 منم سرگشتهی حیرانم ای دوست ! زخمیست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀
آخرین_تیکه_رانی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2691 شایدم بدبخت چرا بدبخت؟ 🦥 ................ اره کشتی هام غرق شده🗿 منم سرگشتهی حیرانم ای دوست ! زخمیست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀
سفیدبرفیh عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 906 من هیچ حسی بهش نداشتم فقط چون سنم بالا بود قبولش کردم اما الان عاشقشم 🥺 🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤 من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم 👫پلیس گوگولی من👫 خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
atikesultan عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 2463 حتی اگه آدم اشتباهی هم باشه خوشبخت ترن چون با عشقشون ازدواح کردن نه با یه غریبه اشتباه😅 لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺
آخرین_تیکه_رانی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2691 من هیچ حسی بهش نداشتم فقط چون سنم بالا بود قبولش کردم اما الان عاشقشم 🥺 چقد خوب❤ 🦥 ................ اره کشتی هام غرق شده🗿 منم سرگشتهی حیرانم ای دوست ! زخمیست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀
قبرممم عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10737 چرا بدبخت؟ ادم یه زندگی رویایی برا خودش میبافه بعد چند سال زندگی عاشقانه میفهمه طرفش بهش داره خیانت میکنه
آخرین_تیکه_رانی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2691 من عشقم زیر خاکه...فوت کرده💔🖤 خدارحمتش کنه🖤 🦥 ................ اره کشتی هام غرق شده🗿 منم سرگشتهی حیرانم ای دوست ! زخمیست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀
نوینچرم عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 255 من رسیدم بهش خیلی خوبهاز همه لحاظاما یه ایراد اساسی داره ک اذیتم میکنه
آخرین_تیکه_رانی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2691 حتی اگه آدم اشتباهی هم باشه خوشبخت ترن چون با عشقشون ازدواح کردن نه با یه غریبه اشتباه😅 نیستن چون ممکنه طرف هزار تا کار کنه و آرامش روانی اونو ازبین ببره مجبور بشه طلاق بگیره و... 🦥 ................ اره کشتی هام غرق شده🗿 منم سرگشتهی حیرانم ای دوست ! زخمیست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀
سفیدبرفیh عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 906 من رسیدم بهش خیلی خوبه از همه لحاظ اما یه ایراد اساسی داره ک اذیتم میکنه چه ایرادی 🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤 من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم 👫پلیس گوگولی من👫 خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن