2777
2789
عنوان

مژه کارا ببایین

67 بازدید | 8 پست

سوال دارم 

میخوام کاشت مژه یاد بگیرم هزینه آموزش رو میگه ۶و نیم 

و ۳ تومنم هزینه وسایل مورد نیاز به نظرتون خوب میگه ولی کارش عالیه خودش یه بار پیشش کاشت انجام دادم 

و اینکه اگه برم درامدش خوب هست چقدر طول میکشه یاد بگیرم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس خصوصی توی دو جلسه گفت تمامشو میگم بهت و کنارم باش تا یاد بگیری رو مدل زنده هم کار میکنیم برا تم ...

خوبه بهش بگو اگه اشکالی داشتم رومدل اجازه بدید مدل بیارم رفع بشه، چون بعضا میگن دو سه تا مدل بیارید حداقل! کاشت شاید راحتره نمیدونم من قبلا اکستنشن رفتم دوبرابر هزینه کردم هیچی نگفت همش انلاین برداشتم و جزوه سفارش دادم

+خدایاشکرت🤍

خوبه بهش بگو اگه اشکالی داشتم رومدل اجازه بدید مدل بیارم رفع بشه، چون بعضا میگن دو سه تا مدل بیارید ...

خودش گفت تا یاد نگیری ولت نمیکنم کمکت میدم تا تهش هستم تا فول شی و برا کار هم معرفیت میکنم