2777
2789
عنوان

کیا بچه ۲ساله دارن

174 بازدید | 28 پست

چیکارامیکنید بابچه هاتون اوج شیطنتاشونه خسته نمیشید جایی میرید چیکارمیکنید ازدستشون که هی دنبالشون نباشید وخستتون نکنن

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

بچه های من کلا آروم بدون دردسرن ،دخترم فقط  باید گرسنه نمونه و الا حرف گوش کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچارم کرده ولی تحمل میکنم

هر از گاهی میبرمش پیاده روی خسته میشه میرسیم خونه میخابه طفلی 😅

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

دوسالگی دخترم آروم بود،الان سه سالشه و شیطنت و لجبازیاش داره دیوونم میکنه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اگه خدابخواد همین روزا باید تیمارستان بستریم کنن از دستش حس میکنم افسردگی گرفتم کلافم از دستش

بخدامنم بعضی اوقات ازخودم بدم میاد حس میکنم تواوج جوونی پیرشدم و وقت به خودم رسیدنو ندارم

بیچارم کرده ولی تحمل میکنم هر از گاهی میبرمش پیاده روی خسته میشه میرسیم خونه میخابه طفلی 😅

وای کی یعنی ادم میشن حرف گوش کنن 

سه سالشه می‌برمش مهد اونم زود خسته میشه

دوسالگی خییییلی برام سخت گذشت نه مهد قبول میکرد نه خودم حوصله بازی داشتم پارک و خانه بازی هم می‌بردم بعد چندروز خسته میشدم نه بچه های همسایه ها بدرد میخوردن

خداروشکر که گذشت