یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی در کل محله خوبیه...مثل تهران میمونه همه مدل آدم و فرهنگی هست یه دست نیستن
امکانات هم مرکز خرید نزدیکه.به اتوبان تهران کرج نزدیکه. مترو هم نزدیکه
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
آره پدر منم میخواست بخره خیلی قولنامه ای بهش پیشنهاد میکردن ولی پدرم حتما سند دار میخواست
خب باید بری بگردی همه جوره هست
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
اره چون میخوایم خونه تهرانو بفروشیم بریم اونجا،قولنامه ای دلمون قرص نیس
اصلا قولنامه ای نخر
دلیل خاصی داره نقل مکانتون؟
خونه تکواحده جای خوب تو تهران نمیشه خرید با این قیمت چند شب پیش رفتیم اونجا واسه کاری ،خیلی خوشم او ...
خب کار و ...چی میشه؟
ما هم خونمون ۹۰ متره تهران.مادرمم گفتم که گلشهره.ولی خب دوست ندارم از تهران برم کرج.یه جور پسرفته.