2777
2789
عنوان

ما الان چه نسبتی باهم داریم؟😐

427 بازدید | 22 پست

اغا من عاشق یکی بودم نگو اونم عاشق من بود . بهم پیشنهاد داد من چیزی نگفتم بعدش مامانش اومد خونمون با من و مامانم حرف زد 

از اون روز باهم در ارتباطیم برای شناخت بیشتر . بیشتر چت میکنیم و هر دوروز یه بار هم تلفنی حرف میزنیم .یه بار هم رفتیم بیرون. الان هم هر کدوم یه شهر دیگه ای هستیم نمیتونیم همو ببینیم

الان اون پسر خاستگارمه رلمه چیه منه واقعا؟😐

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐مامانش اومد گف بیا با پسرم دوس شو؟؟

نه گفت باهم تلفنی در ارتباط باشین همو بیشتر بشناسین. مامانامون کامل در جریان ارتباطمون هستن

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

هیچی

اشنایی قبل از خواستگاری رسمی 

سعی کن عقلتو جلوبندازی احساسی نشی وقت وابستگی نیست

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد