cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عنوان واییی 💀 | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 19 پست بچه ها من قراره بینیمو عمل کنم تنها چیزی که میترسم اینه وقتی از اتاق عمل اومدم چرت و پرت گفتم کسی پیشم نباشه 🥸😑🥴😂به دکتر بگم قبول میکنه؟ اتفاق خوبی نمیوفته 🚶🏻♀️😵💫😂 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1402/11/26 | 23:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 تو ریکاوری تا بهوش بیای کلا کسی نمیاد پیشت ولی من کلا دیر بهوش اومدم ک مامانم اومد پیشم منم اگ دیر بهوش اومدم چی اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 یکی ک مطمعنه رو با خودت ببر خب ندارم 🥴 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عیب نداره عمل ارزش کتک بعدشم داره 😂😵💫 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸