2777
2789

دو ماه موند به کنکور خیلی خسته شدم خیلی از اینهمه زندگی یکنواخت و تکراری خسته شدم از اینکه کنکور..... به ظاهرم (وزنم و ریزش موهام و پوستم و....) 

دلم میخواد مغزمو بکوبونم دیوار متلاشی کنم اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا درکت میکنم منم تو همین شرایط لعنتیم دام میخاد اصلا همین الان حدی جدی. بمیرم تموم بشه 

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

این روزا میگذره ب10 سال دیگه همین روزا فکن

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

ان شاءالله که به خوبی میگذره

ی ذره دربیا بیرون هوا به سرت بخوره کتاب و کنکور همینه متاسفانه یکمم مقاوت کن کم مونده💪

برای ریزش موهات برو زالو بنداز پشت گوشت معجزه میکنه ۳ مرحله بنداز و اثرش رو همون جلسه اول میبینی

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
دمت گرم این یعنی حسابی خوندی نتیحه شم حتمامیبینی

اگه نتیجشو نبینم که خودمو دار میزنم حس میکنم کنکور جوونیمو ازم گرفت من از سال هشتم فکر و ذهنم شده کنکور تا الان واقعا دیگه خستم