2777
2789

باید بپذیری که در ایران مهمه برای اغلب خانواده‌ها و پسرها... خوب یا بد همینه...

خودم طلاق گرفته‌ام ولی واقعیت رو نمیشه انکار کرد

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

دوست نداشتن و به دل ننشستن طرف اصلا دلیل کمی نیست من خودم کشیدم اصلا عاقبت خوبی نداره خوبه که جدا شدی

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما اون آقا میگه دلیلتون جزئی بوده و نمیتونم توجهیش کنم

اون آقا نمیخوادت! همین... بفهم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اسی من تورو خیلی وقته میشناسم. یه ذره که قبولم داری؟ عزیزم این آقا نمیاد جلو. ازش جدا هم نمیشی احساساتتو تفکیک کن. به چشم وقت گذرونی نگاهش کن. درستو بخون گلم برو دانشگاه. وقت برای عاشقی و ازدواج بسیاره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اسی من تورو خیلی وقته میشناسم. یه ذره که قبولم داری؟ عزیزم این آقا نمیاد جلو. ازش جدا هم نمیشی احساس ...

سلام گلم بله من شمارو خیلی قبول دارم 

خدا واقعا ازش نگذره 

فقط برام دعا کن زودتر مهر بیاد و برم دانشگاه عزیزم 

خودمم دیگه به این نتیجه رسیدم تمام حرف های این آقا دروغ هست انقدر که امروز و فردا میکنه

باید بپذیری که در ایران مهمه برای اغلب خانواده‌ها و پسرها... خوب یا بد همینه... خودم طلاق گرفته‌ام ...

اما ما خیلی مظلوم هستیم ......

خدا برای همه بهترینارو رغم بزنه بعدشم برای ما

سلام گلم بله من شمارو خیلی قبول دارم  خدا واقعا ازش نگذره  فقط برام دعا کن زودتر مهر بیا ...

پس بهش فکر نکن دیگه. دیگه فکر نکن با این آقا حتما ازدواج می‌کنی ‌. لیاقتت مردیع که اینطوریه ؟ اصلا میدونی عشق چیه؟ رفتار صحیح یه مرد با زن مورد علاقش چطوره؟ جملات عاشقانه از ته دل چیه ؟ حمایت شدن و درک شدن توسط شریکت چطوریه ؟ عزیزم چهارتا جمله قشنگ و عاشقانه گفتن که نمیشه عشق و رابطه. 

بیا نگاهتو از ازدواج و عشق فراتر از انسانای معمولیو هول ببر. دست اولین کسی که بهت میگه سلام نگیر. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

داداشم با یکی آشنا شده شرایطش مثل شماست دختره رو هم اورد به ما نشون داددختر خیلی خوب و بسازه به خاطر طلاقش باهاش مختلفت نکردیم ولی به خاطر چهره معمولی رو به پایینش به داداشم گفتیم چون تو میگی باید خوشگل باشه و به دلم بشینه واسه همون نمیدونیم چی بگیم هر جور خودت دوست داری تصمیم بگیر

اما ما خیلی مظلوم هستیم ...... خدا برای همه بهترینارو رغم بزنه بعدشم برای ما

ببین گوهر وجودی زنان مطلقه عالبا نادیده گرفته میشه و دوشیزه بودن و کم سن بودن برای مردهای ایرانی اولویتهای مهمی هست... 

ولی مظلوم نیستیم... چرا دست پایین رو میگیری؟

ما هم داریم زندگی میکنیم و وقتی طلاق گرفتیم تبعاتش رو هم باید بپذیریم...

پس بهش فکر نکن دیگه. دیگه فکر نکن با این آقا حتما ازدواج می‌کنی ‌. لیاقتت مردیع که اینطوریه ؟ اصلا م ...

حرفاتون کاملا درسته عزیزم 

فقط به قول شما اصلا دیگه نباید هیچ اهمیتی بدم‌که قراره بیاد خواستگاری یا قراره کی باهاش ازدواج کنم اصلا برام مهم نباشه