2777
2789
عنوان

قالیشویی تو شرق تهران سمت پیروزی و افسریه و...

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نپرسیدی چقد داده برای فرشش؟چند متری بوده؟

نه نپرسیدم ولی شمارشون تو گوگل بزن میاد تماس بگیری میگن متری چند ،سایتم دارن فکر کنم سفارش از طریق سایتشونم تخفیف میدن

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍

قالیشویی ساوین....منم فرشام کرم رنگه..دخترم دوسالشه از رژلب و خوراکی هرچی بگی روشون ریخته بود.دادم قالیشویی مثل روز اول که خریدم شدن خیلی ازکارشون راضیم.بهمن ماه بود دادم فکر کنم اعلا شویی کردن واسم شمارش تو نت هست

قالی شویی ساوین عالی بود

خیلی خیلی عالی درشستشو وبرخوردبسیارحرفه ای ومشتری مدارتوسط کلیه پرسنل اعم ازتحویل گیرنده ،تحویل دهنده وافراد که تلفنی جوابگو هستند.

شستشوی فرش هابی نظیربود وهمه فکر کردندفرش نو خریداری کردم

سلام دوستان

من قالی های دستباف و گرانبهام رو دی ماه 1400 دادم قالی شویی اندرزگو-

با توجه به اینکه دو سال قبل داده بودم به یه قالی شویی که گند زد به قالی هام و تموم گل های ابریشم قالی من خوابید، یه تخته دیگه هم داشتم که با توجه به شستشوی نامناسب اونم غرق پشم و کرک بود و افتضاح تو خونه ام درست کرد،  دیگه این دفعه گفتم اول که اومدید بهم بگید چیکار می کنید.

بعد قالی هام رو ببرید.

من خیلی حساسم هم روی تمیزی. هم روی قالی هام.

خلاصه یه کارشناس اومد. خیلی با دقت قالی رو چک کرد و گفت قالی انگار جون داره. و نباید قالی رو مثل فرش ماشینی با شیلنگ شست. و تایید کرد که گل های ابریشم قالیم رو نفر قبلی خراب کرده.

قالی هام رو دی ماه بردند.  الان که 23 بهمن آوردند. دور قالی هام رو چرم مرغوب دوختند. ریشه زدند. شستند. لکه گیری کردند.

اینقدر قالی هام تمیز و معطر شده که زنگ زدم و هزار بار ازشون تشکر کردم.

خیلی ممنونم ازشون.

خیلی خیلی زیاد. الهی پول من حلال شون باشه. 

قالی شویی اندرزگو.22291775

قالیشویی الهیه معرکست ممنون ازنظرات دوستان

ماخودمون درنهایت دادیم قالیشویی الهیه گفتن بایدباشامپو شسته بشه واینا خلاصه ازقیمتی ک گفتن بودن یه کم بالاترگرفتن ولی واقعاتمیزشده بود وتحویلش به موقع بود.همه جا تهران اگه اشتباه نکنم شعبه دارن شماره ای که من تماس گرفتم اینه .

۰۲۱۲۲۴۶۲۴۰۰

قالیشویی الهیه بهترینه واقعا کارشون عالی خیلی خوب پرسنل باادب وبه موقه اومدن بردن وبه موقه اوردن البته من ریشه بافی فرش دستبافت هم ابریشم داشتم وهم شستشو میتونم عکساشم بزارم منزلم نیروی هوایی بود ((عکس تعویض ریشه فرشم هستش اینم شمارش. 

۷۷۳۶۳۷۶۲

۲۲۴۶۲۴۰۰

ما کل فامیل میدیم قالیشویی پایدار خوبه 

من هم فرش دستباف هم ماشینی دارم قبلا مشتری گل ابریشم بودم با اینکه بهترین شستشو رو انجام دادن ولی هر موقع آوردن بعد ی هفته تموم چرک فرش بالا میومد تا اینکه به توصيه یکی از دوستام با قالیشویی پایدار آشنا شدم وهر موقع آوردن برام تمیز براق مثل روز اول ک خریدم فرشارو بس ک تمیز میشورن

هم کارشون عالیه هم معتبر و عضو اتحادیه هستن 

فرشام هم خیلی تمیز شده و نه رنگاش قاطی شد درضمن همجای تهران سرویس دارن. امیدوارم تجربه برای دیگران مفیدباشه

شمارشون رو از ۱۱۸ میتونین بگیرین بازم میزارم اگه کسی لازم داشت  ۲۲۸۸۴۱۲۱       ۷۷۰۷۵۷۷۹