2777
2789
عنوان

من چرا تخم مرغ میخورم تنگی نفس میگیرم🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 35 پست
حساسیت تو هرزمانی ممکنه بابای من تو ۵۰سالگی گرفته

حساسیت به چی؟🥲

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلرژی داری..حالا یا از زرده هست یا از سفیده. چند بار جدا جدا بخور تا مشخّص بشه به کدوم آلرژی داری. ...

مرسی امتحان میکنم

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
به خاطر اسید معده نیس؟

نمیدونم 

شاید برای همونه صبح ها هم که از خواب بیدار میشم 

اسید معده ام میزنه بالا خیلی میسوزه برای همین سعی میکنم دیرتر بیدار بشم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
نمیدونم  شاید برای همونه صبح ها هم که از خواب بیدار میشم  اسید معده ام میزنه بالا خیلی م ...

اره همینه سعی کن رفلاکستو درمان کنی

حساسیت به چی؟🥲

سیر سیگاری که ۲۰ساله میکشه😅 بعد ۲۰سال تازه عطسش میگیره تو هرسنی ممکنه چراشو نمیدونم منم بود از بچگی الان بهترم شکر خدا دادم از ۲۴سالگی به بعد به گرمی جات حساسیت نشون داد بدون هیچ دلیلی باهمون روال قبل زندگیش اگزما دار شد

نمیدونم  شاید برای همونه صبح ها هم که از خواب بیدار میشم  اسید معده ام میزنه بالا خیلی م ...

نون خشک تو این مواقع کمک کننده هست.

اسید رو جذب خودش می کنه.

شربت آب لیمو ترش با عسل طبیعی هم خوبه با این که لیموترش اسیدیه ولی به معده که میرسه قلیایی میشه.

سرکه ی سیب هم خوبه.

سیر سیگاری که ۲۰ساله میکشه😅 بعد ۲۰سال تازه عطسش میگیره تو هرسنی ممکنه چراشو نمیدونم منم بود از بچگی ...

ایشالا همه به سیگار حساسیت داشته باشن سمتش نرن😂

اره همینه سعی کن رفلاکستو درمان کنی

چطوری 

چه چیز هایی باید نخورم ؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
نون خشک تو این مواقع کمک کننده هست. اسید رو جذب خودش می کنه. شربت آب لیمو ترش با عسل طبیعی هم خوبه ...

خیلی ممنونم عزیزم کمکم کردی 💚💚

خدا خیرت بده انشاالله 

چطوری  چه چیز هایی باید نخورم ؟

اسید معده که برمیگرده به قفسه سینه فشار وارد میشه باعث تنگی نفس میشه سعی کن ترشیجات وسرخ کرده کمتر مصرف کنی  سیب بخور بالشت رو بلندتر بزار استرس هم اسید رو خیلی زیاد میکنه اعصابتو آروم کن و دکتر هم برو 

اسید معده که برمیگرده به قفسه سینه فشار وارد میشه باعث تنگی نفس میشه سعی کن ترشیجات وسرخ کرده کمتر م ...

مممنونم عزیزم 

حتما انجام میدم 

اتفاقا خیلی ترشی دوست دارم پس به خاطر راحت شدن از دست اسید معده هم که شده نخورم دیگه 

نکنه الرژی داری 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
مممنونم عزیزم  حتما انجام میدم  اتفاقا خیلی ترشی دوست دارم پس به خاطر راحت شدن از دست اس ...

خواهش

اره ترشی کلا خوب نیست برای بدن