2777
2789
عنوان

واای این تبلیغ نینی سایت دیگ چ سمیه😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 56 پست
چرا از گوگل و کروم و اینا استفاده میکنید تبلیغا رو مخن واقعا

مادرشوهر مریم مقدس با یه اکانت دیگه اومدی تو هم بالاخره تعلیق شدی😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

اکثراً هم از چهره هایی استفاده می کنن که آدم بیشتر فرار کنه تا جذب بشه.🤣 نمی دونم چطور تبلیغیه این. ...

همون😅

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دماغم اشانتیون عمل کردن واسش

😂🥲گناه داره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
دقیقا سوال منم بود🤣🤣

😂😂

داره تبلیغ می‌کنه کسی پیششون نره

😂😂😂😂😂😂😂یه لحظه حرفتو تصور کردم

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

از چی استفاده کنیم؟

🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢 

سلام

برای نحوه ی حذف تبلیغات این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12076973/حذف-تبلیغ-ها

🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

منم خسته شدم از تبلیغات از کجا بیام که تبلیغ نباشه

عزیزم اپلیکیشن گردو

تازه به خوبی دیگه هم داره ک اگه تم گوشیتو تاریک کنی ، تاریک میشه صفحه و شبا چشمات اذیت نمیشه

ببین چقد پاک و راحته 😂

دُختَرِ لُر 👑
اصلا بدرد نخوره مخصوصا اون مرده چاقه چقدر بد ازش عکس گرفتن 

اره تمام سعیشونو میکنن بدترین عکسارم بگیرن انگار

داره تبلیغ می‌کنه کسی پیششون نره

😂😂😂واقعا مگ اینکه رقیب این کلیتیک این تبلیغو گذاشته باشه

اتفاقا امسال دیگه از مد افتاد الان ابروی نچرال نازک مد شده دوباره موندم اینایی که کاشت کردن میخوان چ ...

جدی

خداروشکر

چون ابروی منم نچراله و نازک😂

چند ساله دارم طعنه میشنوم ولی اینقدر که بدم میاد از دستکاری و نقاشی ابرو که اصلا سمتش نرفتم

تو مو میبینی و ... کو پیچش مووو؟!😐😂

🤣🤣🤣لای ابروهایی ک واسش زدن گم شد