2777
2789
عنوان

واای این تبلیغ نینی سایت دیگ چ سمیه😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 56 پست
فحش سر فوتبال  یه تاپیک زدم یه فحش خیلی ناموسی دادم به داور 😂😂😂😂😂

واییییییییییسیییی😂😂😂😂😂🤦‍♀️از تو بعید بود

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم مرسی امتحان کردم داشت تبلیغاتو  

🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢

سلام

برای نحوه ی حذف تبلیغات این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12076973/حذف-تبلیغ-ها

🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢  🔴🟠🟡🟢

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مرسی عزیزم

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

نحوه ی حذف تبلیغ در مرورگر خود سامسونگ:

1️⃣ بزنین روی ۳ تا خط موازی پایین صفحه
2️⃣ بزنین روی مسدودکنندگان تبلیغ
3️⃣ یکی از این موارد زیر رو دانلود کنین:

ABP for Samsung Internet 🔴
AdBlock for Samsung Internet 🟠
AdGuard Content Blocker 🟢
Crystal for Samsung Internet 🔵

🟢🟢🟢 این یکی از بقیه بهتره تعداد موارد بیشتری رو مسدود می کنه:
⬇️
AdGuard Content Blocker

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

😑😐 طبیعیه تهوع گرفنم؟؟؟

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
خیلی ممنون بابت راهنمایی های همیشگیتون

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

😑😐 طبیعیه تهوع گرفنم؟؟؟

چی بگم والا😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد