2777
2789
من این ماه قرص اوزیل و قرص کلومفین خوردم بیست وهشتم موعودمه تا ببینم چی میشه علایم هم بعضی وقتا تخمد ...

علائم ک همش الکیه والا من دوماه قبلی همهههه علائمی داشتم 

بخاطر بالا رفتن هورمونته 

ولی ایشالا ک بارداری عزیزم 😉

علائم ک همش الکیه والا من دوماه قبلی همهههه علائمی داشتم  بخاطر بالا رفتن هورمونته  ولی ...

اره منم به علایم دل نبستم چون بار اولم نیس انشالله به همین شبای عزیز هممون جواب بگیریم 

اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که مشکل ندارم..خودم 9سال بچه نخواستم و جلوگیری داشتم

اها ببخشید عزیزم فکردم گفتین 9ساله اقدامین 

ی فامیلامون ۸سال تقریبا جلوگیری داشت ب گفته خودش ماه اول باردارشده 

هرچی خدا بخواد همونه

اره منم به علایم دل نبستم چون بار اولم نیس انشالله به همین شبای عزیز هممون جواب بگیریم 

انشاالله عزیزم 

علائم خیلی ادمو امیدوار میکنه واقعا 

چندروز ب موعدم‌مونده طاقت ندارم ک 

اها  اگه با معاینه مشخص بشه ک ندارم حتما چون چن بار معاینه شدم

اگه ازک.ا.ن.د.و.م یا تنگ کننده های واژن مثل قرص ماریانا یاهرنوع دیگه ای تاحالا استفاده نکردی خیالت راحت نداری

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
اگه ازک.ا.ن.د.و.م یا تنگ کننده های واژن مثل قرص ماریانا یاهرنوع دیگه ای تاحالا استفاده نکردی خیالت ر ...

از اول ک همش از ک….استفاده کردم و دکتر گف مشکلی نیس 

نکنه داشته باشم 

انشاالله عزیزم  علائم خیلی ادمو امیدوار میکنه واقعا  چندروز ب موعدم‌مونده طاقت ندارم ک&n ...

منم مثل تو بی طاقتم ولی چاره ای نداریم جز صبر

اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ