2777
2789

سلام من نزدیکه دوساله جدا شدم یه بچه کوچیک دارم این مدت با هیچ مردی دوستی یا رابطه نداشتم خوشم نمیومد اتفاقی یه آقای مطلقه بهم پیشنهاد ازدواج داد داستانش مفصله..اینستا پیام میده شمارمو ندادم گفت یه دختر 14سالع داره پیش خانمش هست و شغلش اداریه لیسانسه وضع مالیشم خوبه جوری که خودش میگه...همش اصرار داره منو‌ زود ب خانوادش معرفی کنه من گفتم نه اول باید اخلاقت بشناسم تحقیق کنم دربارتون من 27اون آقا 38زیادم ظاهرش باب دلم نیست من فقط یه روز با این آقا چت کردم همش می‌پرسه تو رابطه چجوری هستی؟گرمی سردی؟زنم شی من هرروز رابطه می‌خوام من فلان غذاها می‌خوام واسم درست کنی من گفتم واسه این حرفا زوده حد خودتون بدونید گفت این مسئله مهمی هست من آدم گرمی هستم همش درباره رابطه میخواد صحبت کنه من خوشم نیومد بلاکش کردم گفت اگه ناراحت شدی من قصدم ازدواجه همین فردا میام خواستگاری...خوشم نیومد از حرفاش انگار برده میخواد به نظر شما رفتارش درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادی نیست من اینجور مورد داشتم مشکل جنسی داشت و مدام خیانت میکرد البته من خداروشکر باش ازدواج نکردم

همش میگه زنم شدی من هرشب رابطه می‌خوام همش باید بغلم باشی بدم اومد انگار من برده جنسیم

بنظرم اعتماد نکن ممکنه همینقدم راحت تو اینستا بعدا یکی دیگ رو پیدا کنه بهت خیانت کنه کلا آدمایی که اول کار حرف از رابطه میزنن چندشن

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

مردک هوله

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ایشون زن نمیخواد کلفت و برده جنسی میخوان

خودمم حس بدی گرفتم بدم اومد انگار فقط فکر رابطه با من هست من از لحاظ ظاهر قیافم و اندامم خوبه همش از صورتم تعریف می‌کنه و بعدش می‌ره سراغ حرفای رابطه زناشویی 

نه من قبول ندارم.

از این جور هول ها دایرکتم زیاد میومدن.

خیلی چندشن 🤦‍♀️ همشونو ریستریکت و آنفالو کردم ، دونه دونه محو شدن رفتن.

کسی که اصرار داره سریع تر ازدواج کنین خطرناک میشه.

مخصوصاً وقتی حتّی از نزدیک ندیدین همو..

اکثراً هم دروغ میگن راجع به زندگیشون.

یا حتّی پنهان کاری زیاد دارن.

خودمم حس بدی گرفتم بدم اومد انگار فقط فکر رابطه با من هست من از لحاظ ظاهر قیافم و اندامم خوبه همش از ...

ی بچه داره 

پس بیخیالش!اون اقا هرچی بشه اولویتش بچش هست

پس بنظرم اشتباه محضهههههههه

خودتو بدبخت نکن