2777
2789

من ممکنه از یه نفر یه کم خوشم بیاد نه در حدی که مجنون و شیدا بشم در حدی که بگم آدم دوس داشتنی ایه بعد که باهاش تو یه محیط قرار بگیرم اون موقع سر صحبت باز نمیشه یا اگر هم بشه چیز خاصی گفته نمیشه بعدا من مدت ها دائم اون فضا رو تصور می‌کنم و تو سرم با اون آدم ناخودآگاه حرف میزنم . بچه ها اگر این اختلاله اسمش چیه باید چیکار کنم اینجوری نشم شبیه یه جور وسواس فکریه

منم همینجوریم گه گاهی 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرتون طبیعیه؟ 

نمیدونم ولی اینجوری ک شما هستید تقریبا منم هستم با خودم خیلی حرف میزنم چرا ب فلانی این حرفو گفتیو.... با خودم‌تو جنگم یا مثلا تو ذهنم میگ با فلانی اینجوری حرف بزنم اینو بگم ولی وقتی تو اون شرایط قرار میگیرم یا همش میپرع یا اصن اونجور ک باید بشه نمیشه 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
نمیدونم ولی اینجوری ک شما هستید تقریبا منم هستم با خودم خیلی حرف میزنم چرا ب فلانی این حرفو گفتیو... ...

منم همینطور🥲🥲 خیلی جدیدا رو مخمه 

آنقدر اون شخص خاص تو ذهنم میاد که خسته میشم

منم همینطور🥲🥲 خیلی جدیدا رو مخمه  آنقدر اون شخص خاص تو ذهنم میاد که خسته میشم

ارع والا نمیدونم این طبیعیه یا نه واقعا وسواس هس