بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینم بگم که این دختر خانم شهرستانی بودن که من اهلشم و من ساکن تهرانم.رابطمون چن ماهی ادامه داشت و این دختر خانم به مرور زمان واقعا داشت روی من تاثیر مثبت میذاشت
》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《 》شک تنها حقیقته《
سر همین منم گفتم که حالا برو با طرف یه حرفی بزن ببین چه طوریه.یعنی راستشو بخوام بگم چون از حسش به خودم مطمئن بودم گفتم میره اون خواستگارشو میپیچونه.و حتی با خودم میگفتم مگه ازدواج الکیه تا این بخواد با اون آدم آشنا و ... کلی طول میکشه .رفت یه جلسه صحبت کرد و اومد گفت تکلیف منو مشخص کن.خلاصه دعوامون شد و اون گفت دیگه به من زنگ نزن و خلاصه کات کردیم
》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《 》شک تنها حقیقته《
و واقعاحالم بد شد.یعنی باورم نمیشد انقدر الکی الکی ازدواج کنه.تا یه کی دو ماهی خلاصه درگیرش بودم.تا اینکه چن ماه گذشت و یه روز دیدم بهم پیام داد که خدا ازت نگذره و ....
گفت که داره طلاق میگیره و منو مقصر میدونه چون یه جورایی سر من افتاده تو لج و لجبازی و عقد کرده.و شوهرش رفتارهای عجیب غریب ،سرکوب گرانه داشته.منم گفتم مقصر خودت بودی که بدون هیچ شناختی رفتی عقد کردی