2777
2789

هیچی نگفتم هیچیم نمیگم ولی به خودت سپردمشون فقط تو این شهر خراب شده اینجوری نگاه میکنن و این حرفو میزنن نابودم کردن خسته شدم از بی ملاحظه گی بعضی از مردم چرا انقد راحت هر حرفی رو میزنن اصلا فکر نمیکنن چی به روز آدم میارن؟

به خدا قسم شوهرم ازم بزرگتره فقط چون چادریم و اسپرت میپوشم و اهل آرایش نیستم میگن بزرگترم دوس دارم کارت ملیی مونو به همه نشون بدم هر دو هم همه میگن بی بی فیسیم ولی خب شوهرم خیلی کوچیکتر نشون میده نه دیگه که بعضی با تعجب بگن و به روی خودمون بگن جلو شوهرم میگن البته شوهرم میگه چرت میگن ولی هیچکس نمیدونه من چی میکشم خدایا به خودت و حضرت زهرا(س)  واگذارشون کردم

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍

اصلا چرا توشهر راجع به سنتون کسی نظر میده!!!!!!خیلی برام عجیبه

مغازه آشنا بود یه مشتری هم اومد اون گفت قبلا هم صاحب مغازه گفته بود خیلی داغونم خیلی

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب مردم فضول بیکاری بگو به شما چه اخه... انگار زندگی خودشون گلستونه ابلها😐

بخدا من اصلا کاری به کارشون ندارم یا اصلا نظر نخواستم چرا به راحتی حرف میزنن

چقدر برات مهمه حرف بقیه ، بذار بگن

هی داره بیشتر میشه قبلا اینجوری نبود نمیدونم چی شده بخدا تو خونه انقد فرق دارم هرکی میبینه میگه انگار نه انگار اون آدم بیرونی

فقط خدا میتونه جوابشونو بده نه نفرین میکنم نه چیزی فقط خودش میدونه این اشکای من بنده کمترینش چرا میریزه و بغضی که دیگه ولم نمیکنه