2777
2789

من خوبم ولی خب استرس ک میگیرم عصبی میشم دوستم میگه بچت دختره ک عصبی میشی خواهشا بحث رو ب بیراهه نکشونین فقط بگین آره یا ن 

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته من قبل بارداری هم همین بودما فک نکنین خوب بودم من همیشه عصبی بودم حالا الانم ک باردارم خب هستم ولی نمیتونم خودمو کنترل کنم از کوره در میرم

نمیدونم ربطی به دختر و پسر داره یا نه،ولی خب هورمونها بهم میریزه هزارجریب استرس هست آدم عصبی میشه دی ...

ببین ی استرس شدیدی دارم ک وقتی یادش میفتم فشارم میفته دیگه بدون چ حالی دارم بعد من قبل بارداریمم وسواس فکری داشتم الان شدیدتر شده

نمیدونم ربطی به دختر و پسر داره یا نه،ولی خب هورمونها بهم میریزه هزارجریب استرس هست آدم عصبی میشه دی ...

شما هم میشی؟بچتون پسره؟

آره منم عصبی میشم با همه دعوا میکنم،ولی خب من ۹۰ درصد مواقع اینطوریم  آره بچه من پسره

منم قبل بارداری هم همین بودم با همه درگیر بودم خدا براتون حفظش کنه عزیزم دومادش کنی انشالله

منم قبل بارداری هم همین بودم با همه درگیر بودم خدا براتون حفظش کنه عزیزم دومادش کنی انشالله

منم خیلی زود عصبی میشدم

خدا بچه شما رو هم حفظ کنه ان شاءالله 

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات

نه بابا اصلا ربطی نداره،من بقدری سر این بچم شیرنی و قند میخوروم که میگفتم لازم به سونو رفتن نیست بچه من دختره،چون شنیده بودم شیرینی جات هوس کنی دختره،ولی پسر شد

نه بابا اصلا ربطی نداره،من بقدری سر این بچم شیرنی و قند میخوروم که میگفتم لازم به سونو رفتن نیست بچه ...

ببین من فقط و فقط ذات خداوند از جنسیت بچه خبر داره همه اینا حرفه تو همش هزارتا استثنا هست 

ببین من فقط و فقط ذات خداوند از جنسیت بچه خبر داره همه اینا حرفه تو همش هزارتا استثنا هست 

بله همینطوره،همه چیز خواست خداست

بدون اذن خدا یه برگ از درخت نمیفته