2777
2789

کلا مسیر زندگیم عوض میشه.در واقع کاریه قضیه.ولی انقدر تا حالا بدشانس بودم و همش بد بیاری آوردم از همین الان همش به خودم میگم ببین نمیشه .در واقع خودمو آماده کردم برا نشدنش.دقیقا از سال ۹۸ همش بدشانسی آوردم هرکاری کردم‌.نمیدونم آخرش چی قراره بشه ولی خدا این امید و حال خوش رو از من نگیر.همیشه به خودم میگفتم یه روزم نوبت تو میشه .و شدیدا به این حرف اعتقاد داشتم ولی چه کنم که این نشدنا منفی بافم کرده

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش انتظار رخ دادن چیزای خوبو داشته باش به خودت باور داشته باش نه اینکه بگی نمیشه

امیدوارم این دفعه بشه 

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

ذهن منطقیتون رو راضی کن بزاش مثال خوب بزن بگو من میتونم میخوام میشه افکار منفی رو بریز بیرون گفتی و شده ازش لهایت لذت رو ببر پیش پیش منتظری خراب شه خوب میشه اصلا منتظر نباش هیچی نمیشه هی بهش فکر میکی به سمتت جذب میشه از موقعیتت لذت ببر

خیلی خوشحالم برات  میشه بگی چ کاری

یه ارتقا شغلی بزرگه

یه ارتقا شغلی بزرگه

در اوج نا امیدی بود ؟

خوشحالم که روز های خوب شما هم رسید

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ذهن منطقیتون رو راضی کن بزاش مثال خوب بزن بگو من میتونم میخوام میشه افکار منفی رو بریز بیرون گفتی و ...

اخه میدونی چیه یه جورایی چیزی دست من نیست.باید انتخابم کنن.

در اوج نا امیدی بود ؟ خوشحالم که روز های خوب شما هم رسید

این طوری بگم که تصمیم داشتم استعفا بدم فروردین۴۰۳ و این قضیه هم تا اون موقع روشن میشه نتیجش

افرین بهت همیشه موفق باشی

ممنونم

اخه میدونی چیه یه جورایی چیزی دست من نیست.باید انتخابم کنن.

با ذهن مردم کلی کار میکنن شما بخواه از خدا کمک بگیر نشد نداره منتظر چیز بد نباشی خودش کافیه هی فکر منفی نکن جهان هستی نمیدونه تو از این چیز میترسی یا متنفری اون شعورش نمیرسه چون خدا بهش فرمان داده هرچی تو فکر کردی بشه اون فکرمیکنه خوبه که تو داری هی بهش فکر میکنی اونم بهت میده فکرای خوب بکن به امید روزهای عالی😍