2777
2789

بچه ها سه ساله فقط نشستم دارم واسه کنکور میخونم الان بدجور اضافه وزن گرفتم همش میگفتم اشکال نداره بعد کنکور لاغر میشم ولی واقعا دیگه وزنم خیلی رفته رو اعصابم منی که قبلا همه لباسای تک سایز سایزم بود الان باید بگردم دنبال لباس سایز بزرگ که بلکه اندازم بشه

حالا بچه ها مشکلم اینه زود زود گشنم میشه زیادم میخورم چیکار کنم وزنمو کم کنم جوری که دیگه خیلیم گشنگی نکشم که نتونم درس بخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از استرسه،،کنترلش کن وزنت هم خوب میشه نمیتونی هم برو پیش مشاور یا تراپیست 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
خب حدودا چندکالری بخورم روزانه

برنامه کالری شماری و ک‌نصب کنی بر اساس قد و وزن همرو میگه برات 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

سلام عزیزم من مشکل اضافه وزن داشتم و خیلی هم شلوغ هست زندگیم و فرصت ورزش کردن نداشتم رفتم دکتر تغذیه و با دارو ماه اول ۵ کیلو کم کردم

داروهای ضد اشتها، جلوگیری از پرخوری عصبی و چربی سوز استفاده کروم ولی خیلی هم باعث بی حالی میشه و ممکنه انرژی لازم رو واسه کار نداشته باشی

نمیتونم که ورزش کنم دارم درس میخونم خسته بشم جونم نمیکشه بخونم

بنظرم پرخوری عصبی گرفتی منم سال کنکور اینجوری بودم استرس که میگرفتم همش میخوردم اخرشم ده کیلو اضافه کردم بعد کنکور لاغر شدم زیاد غصشو نخور درستو بخون که ان شاء الله به هدفت برسی