2777
2789
عنوان

همسرم کلی گریه کرد ک نرو

376 بازدید | 28 پست

سلام

تقریبا یه ماهه اوموم خونه بابام.شوهرمم فقد رو اول زنگم زد و جواب ندادم. دیشب رفتم از خونه لباس وردارم، اومد خونه و نشست جلوم گف میخای چیکارکنی.گفتم راهی نذاشتی واسم دیگه.کلی گریه کرد که یاتو یا هیشکی من تنها زندگی میکنم.من زندگی ندارم .مث اواره ها شدم.من این هنه کارمیکنم واسه کی.منکه بچه ندارم.همه جیزم واسه توعه. گف من حیفم میاد از تو.جفتمون همدیگه رو دوست داریم ولی همش به مشکل میخوریم.😞موندم چیکارکنم.این چندمین باره ک ب مشکل میخوریم.بنظرتون چیکارکنم

آدمی هست رو حرفش بمونه؟؟؟؟ یا نه هربار تو دعوا اشک تمساح میریزه؟ 

این مدت چرا زنگ نزده یا سراغتو نگرفته؟

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وقتی همدیگرو دوست دارید چرا یه مشاوره کاربلد پیدا نمیکنی؟

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
آدمی هست رو حرفش بمونه؟؟؟؟ یا نه هربار تو دعوا اشک تمساح میریزه؟  این مدت چرا زنگ نزده یا سراغ ...

اشکشو ک ندیدم تو این ۴ سال ولی عصبانی که میشه دیگه قهر میکنه و تا جلو نری اشتی نمیکنه

چون مغروره و قبول نداره ک همش تقصیره اون وده

غرور چه معنی داره تو زندگی مشترک؟؟؟ 

اگه لیاقتشو داره با یک سری شروط بهش فرصت بده..

لطفا احساسی بازی درنیاری جوگیرشی با هیچو پوچ برگردی؟؟؟ مردا ارزش اینهمه گذشت رو ندارن بخدا

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
اشکشو ک ندیدم تو این ۴ سال ولی عصبانی که میشه دیگه قهر میکنه و تا جلو نری اشتی نمیکنه

نه اینکه الان گریه کرده گفته بدون تو هیچم. .... 

بگو واسه کی غرور داری واسه زنت؟؟؟ 

برو مشاوره بفکر طلاق نباش اصلا طلاق واقعا سخته

اخه شرایطم سخته.

کسی هست اینجا که طلاق گرفته باشه؟ ینی از چه نظر سخته؟ الان که خیلی زیاد شده طلاق و یه چیز طبیعیه انگار