2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از قبل بارداری معمولا تجویز میشه

لازمه

بعدشم آز ک میدید دکتر بهتر و دقیق میگه ک ادامه بدی یا کمتر و بیشترش‌کنی 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

قرص زینک چطور 

زینک‌رو نه

باید دکتر بگه

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

دکتر بهت میگه چی بخوری 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
از سه ماه قبل بارداری باید بخوری و در دوران بارداری تا زمانی ک پزشک محترم تجویز بفرمایند.

احتمال میدم باردار باشم میخوام ده روز از تعویق پریودم بگذره بعد بی بی چک بزنم. پس فعلا هر مکملی که میخوردم رو قطع کنم ؟ 

باید روزی یدونه بخورم؟

چند میلی میخوری؟

قبلا سقط داشتی یا نه ؟

قبل از بارداری آزمایش و چکاب دادی؟

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
اصلا از قبل بارداری معمولا تجویز میشه لازمه بعدشم آز ک میدید دکتر بهتر و دقیق میگه ک ادامه بدی یا ...

میخوردم گلم ولی حدود یک هفته هست احتمال میدم باردار بشم البته میخوام چند روز دیگه بگذره بعد بی بی چک و ازمایش بدم. میخواستم ببینم قرصمو بخورم یا نه

احتمال میدم باردار باشم میخوام ده روز از تعویق پریودم بگذره بعد بی بی چک بزنم. پس فعلا هر مکملی که م ...

ای جانم بخوووور حتما بخورر 

اگر سقط و مشکل انعقاد و روماتیسیم و.... نداشتی 

همون یک میلی گرم بخور

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .