2777
2789

توی خونه ما هر چی میشه گردن من میندازن حتی پرت شدن یه خودکار از روی میز. چند روز پیش هم که مهمون اومد خونمون. من فقط داشتم چایی می‌ریختم کاری نکردم  در حالی که بهم تهمت زدن که به مهمونها بی احترامی کردی و باعث شدی خداحافظی صمیمی نکنن و در نتیجه دیگه اینجا نیان هزاران بار هی بهم بخاطر این موضوع و چیز های دیگه تیکه میندازن اذیتم میکنن از خونه هم بیرون میزنم که اذیتم نکنن

شما هم اینطورین یا من فقط اینجوریم؟؟؟ حالم خیلی خیلی خیلی بده 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودشون مغرورن گردن من میندازن چیکار کنم؟؟؟

چقد بی منطقن ...ب نظرم برات مهم نباشه انقد بگن خسته بشن...چون هرچیم بگی انگار بدتر میکنن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
چقد بی منطقن ...ب نظرم برات مهم نباشه انقد بگن خسته بشن...چون هرچیم بگی انگار بدتر میکنن

نمیذارن حرف بزنم بهم فحش میدن بهم میگن منگل و عقب افتاده خر و الاغ😭😭😭😭😭آخه به چه جرمی؟؟

نمیذارن حرف بزنم بهم فحش میدن بهم میگن منگل و عقب افتاده خر و الاغ😭😭😭😭😭آخه به چه جرمی؟؟

وا....پدر مادرت؟ چشوته خب...پس یبار کولی بازی راه بتداز شاید کوتاخ اومدن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

وا....پدر مادرت؟ چشوته خب...پس یبار کولی بازی راه بتداز شاید کوتاخ اومدن

خواهرم باهام دعوا میکنه بابامم پشتش هست  چجوری کولی بازی در بیارم؟؟

داد و بیداد و غش و ضعف مثل اینک زبون خوش روشون جوابگو نیس مجبوری اینجوری باشی