2777
2789
عنوان

کارآموزی داروخانه

2614 بازدید | 50 پست

من حدود یک ماه هست که کارآموز یه داروخانه شدم ، تا حدودی جای داروها رو بلد شدم، و تلاشمو می کنم به مشتری ها رسیدگی میکنم نسخه هایی که میاد میدن جمع میکنم میگن کسری بنویسم منم می نویسم داروها رو تو قفسه ها می چینم ، ولی بازم اذیتم می کنن همش میگن تو تلاش نمیکنی تو یاد نمیگیری تو هیچی بلد نمیشی و همش چرت و پرت میگن بهم ، حس می کنم تا الان خوب بهم یاد ندادن ، شما راهکارتون برای اینکه بتونم خوب یاد بگیرم چیه و اینکه 

یاد خودم افتادم با منم همین کار رو میکردن 

دنبال بهونه میگردن که یه وقت بهت حقوق ندن 

اصلا یه ماری کردن از فضای داروخونه متنفر شدم و این شغل رو ول کردم رفتم دنبال یه چیز دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خودم افتادم با منم همین کار رو میکردن  دنبال بهونه میگردن که یه وقت بهت حقوق ندن

اصلا کارورزی حقوق نمیدن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اسی کجا رفتی یاد گیری ؟؟؟

چقدر هزینه ات شد؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

دارو خانه اتو عوض کن

به خدا همینو به زور پیدا کردم این قدر به آشنا ها رو انداختم ، چند ماه دنبالش بودم هیچ جا قبولم نمیکردن حتی بعضی دوستام هم هنوز موندن 

به خدا همینو به زور پیدا کردم این قدر به آشنا ها رو انداختم ، چند ماه دنبالش بودم هیچ جا قبولم نمیکر ...

جدی کدوم شهری؟؟؟لابد دارو خانه تو شهراون کمه 

جدی کدوم شهری؟؟؟لابد دارو خانه تو شهراون کمه 

رشت هستم ، اتفاقا زیاده 

کل رشت رو من شماره داده بودم ولی بهم زنگ نمی‌زدند،  اینم با زور آشنا ی ما پیدا کرد برام

مجتمع آموزشی گیلان یاد گرفتم

خوب هزینه ات چقدر شد من شیراز پرسیدم۱میلیون ۵۰۰