2777
2789
عنوان

چرا انقد این بیماری زیاد شده?

429 بازدید | 19 پست

بیماری سرطان خــــــــــــیلی زیاد شده..قدیما مثلا میگفتن برادر زن همسایه مادربزرگ فلانی سرطان گرفته..نه مثل الان که تو هر طایفه دو سه نفر درگیرشن...خودم حس میکنم بخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر تغییر سبک زندگی آدماست. اینم در نظر بگیرید که قدیما پزشکی انقد پیشرفت نکرده بود که زود تشخیص بدن. شاید خیلیا داشتن و نمیدونستن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بخاطر اینکه  وسایل و غذا های سرطان زا تو زندگیمون رواج پیدا کرده 

مثل همین گوشی که دستمونه

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا

قدیما باید از کجا می‌فهمیدند سرطان هست یا نیست .می‌مردند و خاکشان میکردن متوجه هم نمیشدن الان پیشرفت کرده زودی متوجه بیماریشون میشن

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

بخاطر آلودگی هوا 

کارخانجات فولاد 

استرسی ک کل مردم دارن 

آینده نامعلوم و بدبختی ک باعث اضطراب و استرس شده 

مواد غذایی بد و روغنهای خراب 

دیگه خیلی چیزا 

ا

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

بله دقیقا.بخاطر تغذیه غلط آلودگی هوا و مواد شیمیایی انواع بیماری ها به وجود اومده  چقدرهم مطب دکتراشلوغه و همه هم پر استرس هستند

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است