اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۳هفتس پول منو بردن اما بستمو نفرستادن میگن تحویل تیپاکس دادن اما خبری از کد رهگیری نیس شما ت ...
مطمئنی پیج اصلیش هست؟!
البته تیپاکس هم من چند بار خرید داشتم به جرات می تونم بگم بی مسئولیت ترین شرکت پستی ان
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
بله من با خانوم حی هم صحبت کردم خیلی اعصابم خورده خودشون هم اصلا جواب نمیدن فقط بفکر ا ...
ای بابا🤦♀️
چقدر بی مسئولیت
تیپاکس صفائیه نزدیکه بهشون