2777
2789
عنوان

این چی کارنامه ای بود من دیدم

252 بازدید | 12 پست

با این که سه روز از دیدن کارنامم گذشته هنوز دارم جر میخورم

من خودمو از شیش جهت جر دادم بعد نمره درسای تخصصیم افتضاح شده اون روز که انقد گریه کردم 4 ساعت خوابیدم فقط، آخه این همه ریاضی خوندم پاره شدم بعد وقتی دیدم جلو ریاضی نوشته 10ونیم سکته داشتم میکردم تازه مامانم دبیر ریاضیه بالا سرم بود کنترل می‌کرد درس خوندمو ولی بازم اینجوری شدم

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

چندمی

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

د اخه من چی بتو بگم؟؟بخاطر دو رقم اخه گریه و بیداری؟؟من که اصلا به هیچ جام نمیگیرم ریاضی شدم ۸.۷۵ ادبیات شدم ۸.۷۵ اصلا اهمیت ندادم حتی یذره البته درسای دیگه  اوکین همشون

کلاس چندمی؟

د اخه من چی بتو بگم؟؟بخاطر دو رقم اخه گریه و بیداری؟؟من که اصلا به هیچ جام نمیگیرم ریاضی شدم ۸.۷۵ اد ...

ببین تا سال پیش درسته اعتماد به نفسم برا نمره میومد پایین ولی دوزار برام مهم نبود میدونستم خراب کردم 

امسال اینجوری بودم که باید درس بخونم دی نمرم بیاد بالا چون خرداد نهایی دارم پس یکم بیشتر درس بخونم نمیمیرم، بعد نمره هام شده همونی ه قبلا بود

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

داداش دبیرستانیا خرداد نهایی دارن، نهمیا که استانین

او تجربی میخونی؟خوش بحالت من نزاشتن نه هنر بخونم نه تجربی منم لج کردم گفتمشون این رشته رو هم نمیخونم تو میخای کنکور اینا بدی اره؟من نمیخام کنکور بدم فق دیپلم بگیرم و برای تو نظری ندارم رشتمون متفاوته من سر کلاس گوش میدم و خونه کم میخونم میرم پایین ۱۸ نمیدم ولی کلا اهمیت نمیدم چقد میگیرم مگه چند بار ۱۶ ، ۱۷ سالته؟ یک سوم کودکی تو مدرسه یک سرم نوجوانی تو مدرسه یک سوم جوانی هم دانشگاه پس کی زندگی کنیم؟من همیشه به خودم میگم زندگی کن بیخیال هرچی درس و دلهره و استرس امتحانه😂

یازدهم تجربی  ب مولا بلد بودم، احساس میکنم آلزایمر دارم

عزیز دلم‌نداری 

دختر منم مثل شما هست 

عالی بلده سر امتحان ترم اول گند زد یعنی خودش گریه میکرد بعد دختر من استاد خصوصی داره انها پرسیدم گفتن بلده نمیدونیم‌چرا خراب کرده 

حالا علتش الان میگم اول استرس سر امتحان دوم عدم تمرکز 

من برای دخترم تست عدم تمرکز دادم و دیدم بله حدسم درست بود 

اینم بگم دختر من نهم این مشکل رو داشت تست دادم اما چون زیاد نبود با کاردرمانی مشکلش حل شد 

الانم دوباره براش روانکاو مخصوص گرفتم با کاردرمانی مشکلش حل میکنه

از مادرتون خواهش کنید یک‌مرکز ببره و تست عدم تمرکز بدید 

فعلا امضا ندارم