2777
2789

و یه شبه پولدار بشه و زندگیش زیر و رو شه؟

نمیدونم میگن گنج طلسم داره و هرکی بره دنبالش طلسم میشه و فلان بهمان...به نظرم اینو انداختن تو زبون مردم که کسی نره پی اش....!!!اخه قدیم‌ندیما تو همه کشورا و نه فقط ایران موقع جنگ ملت مال و منال شونو مینداختن زیر خاک تا حداقل دست متجاوزین نرسه بهش... دیگه کار به طلسم و طلسم کشی نباید میکشیده خب...😐

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تا دلت لخواد  تو شهر ما خیلیا گنج پیدا کردن

کجا هستین؟😁

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

زیاددیدم طلسم نشدن ولی جدیداشنیدم بایدباجن گیربری وگرنه اذیت میشی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

زمین‌های پدریم همشون دفینه هستن 

خیلیاشون در آوردن ولی خیلیاشونم نمیشه دست زد تحت نظر سپا هست

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

اطراف ما تو این چند سال هر چی زیرخاکی بود درآوردن و بردن. خیلی ها بارشونو بستن.. تعدادشون زیاده

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
آره فامیل بانکی دادمادشون شد همشون کارمند بانک شدن  فک و فامیل فردوس😂😌😂🤣😂🤣

داماد به چه درد میخوره 🤨من خمره طلا میخواااام😌🤣

پسر عموم زیاد دنبالش بوده و هست ،ولی تمام اینایی که میگن درسته هم مار هم اجنه (طلسم و جادو)

یکی از دوستای همسرمم خودش براش تعریف کرده رفته دنبال کنج نه تنها گیرش نیومده پای این ها هم به خونه و زندگیش باز شده و اذیتش میکنن