2777
2789
عنوان

مریضم شوهرم هيچ کاری نمیکنه

554 بازدید | 15 پست

۳ روزه من مریض هستم شوهرم کمکم نمیکنه دیروز حالم داشت از اشپزخونم بهم میخورد رفتم ظرف هارو شستم ۳ روز مونده بودن ت سینک شوهرم از سرکار میومد هی میگفت امشب حال ندارم فردا میشورم پس فردا میشورم آخرم خودم شستم دیگه دیشب کلا ۲ تا بشقاب بود گفتم میشوره حتما ولی اونارم نشست حالا موندم بشورمشون یا نه

بهش چیزی بگم به نظرتون 

حتی غذا هم خودم درست کردم ولی غذای ساده

از یه طرف میگم پاشم خونه رو تمیز کنم کثیف شده از یه طرفم میگم شوهر پررو میشه

شما شوهراتون تو این شرایط چیکار میکنن؟

راستش ماهم مریض باشیم هرچقدر ولی دیگ نمیذاریم سه روز ظرفا توی سینک باشه 

سری قبل دوسه هفته پیش منو همسرم باهم ب شدت مریض شدیم ولی من روزی ی بار جمع و جور میکردم آش و سوپم میپختم ظرفا رو هم ک میذاشتم توی ماشین ب بچمم می‌رسیدم ،دلم نمیومد از همسرم کار بکشم 

دیگ هرچقدرم مریض باشی میتونی دوتا دونه ظرفو بشوری 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته من نمیگم از همسرت انتظار نداشته باش،ولی وقتی میبینی کار ب جایی کشیده ک سه روزبمونن،خودت بشور کلی میکروب میگیرن کپک میزنن اصلا

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
راستش ماهم مریض باشیم هرچقدر ولی دیگ نمیذاریم سه روز ظرفا توی سینک باشه  سری قبل دوسه هفته پیش ...

شماهم چون ماشین ظرفشویی داشتی حس زرنگ بودن میکنی واسه کسی که نمیتونه حتی از جاش بلند شه شوهرشم مریض نیست نمیشه این توقع رو داشت 

شماهم چون ماشین ظرفشویی داشتی حس زرنگ بودن میکنی واسه کسی که نمیتونه حتی از جاش بلند شه شوهرشم مریض ...

عزیزم فقط اون قسمت ظرفشویی رو خوندی؟؟من کلا مدلم اینه نمیشینم کسی کارمو انجام بده،ی بار بگم انجام نده دیگ بار دوم نمیگم اعصابم نمیکشه

راستش ماهم مریض باشیم هرچقدر ولی دیگ نمیذاریم سه روز ظرفا توی سینک باشه  سری قبل دوسه هفته پیش ...

چجوری آدم مریض و ناخوشه پاشه کار کنه آخه 

پس درک کردن چی میشه مگه مردا مریض میشن ما صدمونو نمیزاریم براشون

من یه میگرن و فیشر دارم بعضی وقتا عود می‌کنه 

دلم نمی‌خواد حتی صدام بزنن چه برسه کار کردن

عزیزم فقط اون قسمت ظرفشویی رو خوندی؟؟من کلا مدلم اینه نمیشینم کسی کارمو انجام بده،ی بار بگم انجام ند ...

والا شوهر من یه دل درد ساده میگیره همچین بی حال میوفته رو مبل باید عی حواسم بهش باشه پس چرا من وقتی مریضم خودمم کار کنم حداقل میتونه درکم کنه و یکن کمک کنه

شوهرم تا حالا ظرف نشسته برام. ولی مراعاتمو میکنه که خونه رو کثیف نکنه یا جارو دستی می کشه. غذا هم تو ...

شوهرم زنگ زده حالمو بپرسه داشت سفارش شام هم میداد گفتم حالا امروز که زود میای یه جی درست میکنیم باهم

چجوری آدم مریض و ناخوشه پاشه کار کنه آخه  پس درک کردن چی میشه مگه مردا مریض میشن ما صدمونو نمی ...

عزیزم من نمیگم توقع نداشته باشه ولی وقتی میبینه انجام نمیده خب چرا خودشو انقد ناراحت کنه و حرص بخوره