2777
2789
عنوان

یه سیلی زدم تو گوش مادرشوهرم تا بفهمه نباید بامن...

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 43 پست

چه بیشورین واقعا 😐خب راس میگه شماها فقط دنبال این موضوعات مسخره اید الان دیدید ی مادر شوهر کتک نخورده ناراحت شدید ب اسی فحش میدید کلا دنبال بدبختی مردمیم اسی جان من شرمندم شمام حق داری انشالله میگیره کسب کارت بگو. چندن من اتفاقا میخوام 😂

چه بیشورین واقعا 😐خب راس میگه شماها فقط دنبال این موضوعات مسخره اید الان دیدید ی مادر شوهر کتک نخور ...

مرسی عزیزم 🥲باورت نمیشه چقد پشیمون شدم از اینکه اومدم تو این سایت

میشه لطفا نی نی یار رو تگ کنی کاربریمو ببنده

من بلد نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم 🥲باورت نمیشه چقد پشیمون شدم از اینکه اومدم تو این سایت میشه لطفا نی نی یار رو تگ کنی کا ...

ن برای چی 😐ب خاطر اینا ولشون کن بابا شکر زیادی خوردن من خب گفتم میخوام🥺

ن برای چی 😐ب خاطر اینا ولشون کن بابا شکر زیادی خوردن من خب گفتم میخوام🥺

عزیزم اگه میخوای از پیجم خرید کن چون قیمتام کمتره اونجا

تو باسلام ب خاطر مالیات ۹ درصدی ک از فروشنده میگیره حدود ۱۲ تومن گرونتره تو پکش

پکی ۲۵۷ هست دونه ای ۵۱ میوفته

من معذرت خواهی کردم قبلش ولی خودتم دیدی بازدید این عنوان ها بیشتره 

عزیزم من الان شدید به لباس زیر نیاز دارم و خیلی وقتم هست میخوام همچین مدل‌هایی بخرم ولی واااقعا هزینه شو ندارم الان.......... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم من الان شدید به لباس زیر نیاز دارم و خیلی وقتم هست میخوام همچین مدل‌هایی بخرم ولی واااقعا هزین ...

عزیزم♥️ممنونم همین ک حرف بدی نزدی بهم روزمو ساختی

خیلی از ادمای اینجا ناامید شدم

باورت نمیشه یه ربع تمام از حرفاشون گریه کردم و چقد ناراحت شدم ک تو این سایتم🥲

عزیزم♥️ممنونم همین ک حرف بدی نزدی بهم روزمو ساختی خیلی از ادمای اینجا ناامید شدم باورت نمیشه یه رب ...

چرا گریه کنی..... ......... 

عزیزم نگران نباش هرکی یه روزیی داره 

هرکی سهمش باشه میاد میخره ازت نگران نباش عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین لینک غرفه باسلامتو بفرس.اونجا برم مدلاشو ببینم.بعد برات کارت به کارت کنم. اینستا ندارم

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
چرا گریه کنی..... .........  عزیزم نگران نباش هرکی یه روزیی داره  هرکی سهمش باشه میاد می ...

نه اصلا ب خاطر روزی و پول و این چیزا نه

از اینکه انقد بی رحم شدیم نسبت ب همدیگه

من چندین بار معذرت خواهی کردم ک همچین تاپیکی زدم ولی خب..

ببین لینک غرفه باسلامتو بفرس.اونجا برم مدلاشو ببینم.بعد برات کارت به کارت کنم. اینستا ندارم

https://basalam.com/p/12636120?utm_source=share&utm_medium=copy&user_hash_id=O3K3bl&from_component=product-app

خدمت شما گلم

09359600981

اینم شماره کاریمه هر روبیکا تلگرام و واتساپ هم دارم

خیلی ممنون

سلام من همیشه از خانمهایی که میخوان تو سایت کار کنن حمایت میکنم ولی کسانی که عنوان دروغ بزنن و یا تو تاپیکها تبلیغ کنن رو میبندم لطفا بین تاپیکها پست تبلیغی نذارین و عنوان الکی هم نزنین میتونین عنوان های جذاب کاری بزنین مثلا بیایین تو ببینین چه جنسهای خوشگلی اوردم یا بیایین عکس جنسها رو میذارم ببینین چه خوبن اینطوری هر کس قصد خرید داشته میاد تو تاپیک و نداشته باشه رد میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

من ک اینستا ندارم همون باسلام بگو چیه اسمش بزنم بخرم ازت عزیزم 

باشه عزیزم

تو باسلام کایرا برا سرچ کن

جسارت نباشه اگه بلد نیستی غرفه سرچ کنی

اون جا ک نوشته محصولات بزن گزینه غرفه رو انتخاب کن