2777
2789
عنوان

خانواده همسر

163 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من ی مسله ای دارم ۸ ماهه ازدواج کردم از اون اول ک عقد کردیم یکی از خواهرای همسرم ک مجرد هم بود یجورایی منو تسبت ب شوهرم حساس کرد ینی توجه زیادی به شوهرم نشون میداد مثلا وقتی من پیشش بودن و همسرم کرونا گرفته بود صبح ک پا شدم ساعت ۵ قرصای همسرمو بدم با من بلند میشد میومدم تو اتاق ک فلان قرصو بده فلان قرصو نده . یا مثلا هی همیشه جوری حرف میزنه ک میحاد یا کاراش و رفتارش بگه من واسه برادرم دلسوز تر از توام و .... البته الان یکم بهتر شده . ولی من کلا نسبت ب همسرم حسود شدم اگ مثلا به خاهرش بگه عشقم عزیزم بدم میاد اگ تند تند ب مامانش زنگ بزنه حسادت میکنم و ... و میدونم کارم اشتباهه . جدا ازونا خیلی زود از همسرم دلخور میشم و قهر میکنم نمدونم چکار کنم واقعا خودم خیلی دارم اذیت میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این که باهم خوبن خوشحال باش .جای نگرانی نیست. اگر احترام شما هم حفظ میشه دور هم لذتش رو ببرید کیف ...

اخه خاهرش گاهی رفتارایی میکنخ ک من ناراحت شم مثلا تو دور همی ک جاریم باشه مسره سمت جاریم ب من محل نمده یا دورهمی ک خاهراش باسن منو محل نمیده

کلا حس میکنم‌میخاد حس بی ارزشی بهم بده 

برعکس فک کن یه کلفت ک کارا شوهرتو میکنه تو بشین سرجات اون بیاره سعی کن یه لبخندم بزنی ک بیشتر زورش بیاد خودتو بخور از داخل ولی اینکارو جلو اون کن من انجام دادم الان سمت شوهرمم نمیره

برعکس فک کن یه کلفت ک کارا شوهرتو میکنه تو بشین سرجات اون بیاره سعی کن یه لبخندم بزنی ک بیشتر زورش ب ...

اخه میدونی اینجوری شوهرم هی میخاد ه خاهرم فلان کرد برام و ‌.‌‌. ومیخاد صد تا کاری ک نباید بکنه واسه خاهرس . کارایی ک وظیفه ی پدره ن برادر 

اخه میدونی اینجوری شوهرم هی میخاد ه خاهرم فلان کرد برام و ‌.‌‌. ومیخاد صد تا کاری ک نباید بکنه واسه ...

از این ب بعد خاست اینجور کنه تو خودت پیش قدم کن بگو من واسه جواب محبتاش یه چیز میگیرم بعد یه چیز بی ارزش بگیر یا چیزی ک خوشش نمیاد خودتم بده دستش سعی کن کنترل دستت بگیری ن اینک فقط حرص بخوری همه جا سعی کن خودت خودتو همه کاره نشون بدی تا همه حساب کار دستشون بیاد