بعد این دوستم یه بار زنگ زده بود و من برنداشتم اون نمیدونست من تو فاتحه ام حالا از اون رو روز هر چی زنگ میزنم جوابمو نمیده و چون از این کارش خیلی بدم اومد پیام ندادم که چرا جوابتو ندادم ... آقا این چه کاریه شاید آدم اون زمان دستش بند بود شاید دستشویی بود شاید حموم بود یعنی چون جواب ندادم اونم نباید جواب بده مغازه داره میبینمش تو مغازس سر و مر گنده ولی جواب منو نمیدع قبلا هم ازین عقده ای بازیا درآورده بود خیلی از آدما اینجورین زشته به خدا 😑😑😑
من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه یک بار باشه ایرادی نداره ولی شماهم هرجا باشید به احترام ایشون باید جواب میدادی حالا یبار ...
عزیزم من تو فاتحه بودم گوشی که دم بعدقیقه دستم نیست که البته اگه دستمم بود جواب نمیدادم بعدشم ساعت ۶ زنک زده بود ساعت ۸ برگشتم بهش زنگ زدم دیگه جوابمو ندادم من کی گفتم چند روز
اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید، نتایج مثبتی به دست می آورید. خدایا. هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارمکردی ..
این مدل ناراحتی و اصلا درک نمیکنم اصلا شاید طرف اون لحظه حوصله کسی و نداره یا دوست نداره اون تایم تل ...
والا شاید اون زمان نخوام جواب بدم بخدا همش دو ساعت فاصله افتاد بعد جوابشو دادم بهش برخورد آنقدر برام بی ارزش کرده خودشو حتی دلم نخواست پیام بدم بگم که چطور شده جواب ندادم