2777
2789
عنوان

ی چی یادم اومد.بیاید

250 بازدید | 7 پست

رفته بودم ی مرکز درمانی ی کار کوچیک داشتم.ی خانوم مسن با اختلال در تعادل و راه رفتن و همه چی با کمک همسرش ک سالم بودن و سرپا و سرحال اومدن.کاردرمانی انجام دادن.خانم مسن بخاطر سکته مغزی اختلال حرکتی شدیدی داشتن ولی خب همسرشون خیلی سرحال و اوکی بودن.همونجا ی خانم ۳۸تا ۴۰ساله تو لابی منتظر بودن.این خانوم مسن و همسرشونم رفتن منتظر پسرشون بیاد ببرتشون.این خانوم جوون ب اون خانم مسن گفت شما ک دیگع از کار افتادی نمیپسندی من رو برای حاج اقا بشم هووت.و با اون مرد مسن باهم هرررررهررررررر میخندیدن.بنده خدا پیرزن چیزی نگفت سرشم نچرخوند سمت زن جوونه.زن جوون پاشد رفت جلو پیرزن بهش گفت خوب نگاه کن هووت رو میپسندی دوباره غش غش خنده.پیرزن ی حالی بود بنده خدا.خواستم برم بزنم تو دهن زن بیشعور.این بنده خدا خودش مگه کم حالش بد بود.

خانوما مراقب خودتون باشید بخدا این مردا هیچ وفا ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چرااطرافم نمیبینم اینجور آدمای مریض رو بزنم تو دهنش چقدر حقیربوده زنه حالم بهم خورد

میخاستم بزنم تپ دهنش با اون سرو وضعش این پیرزنم بنده خدا نمیتونست تکون بخوره هم عصبی بود هم غمگین

میگفت میخام بهش شوک وارد شه بلکه دستشو تکون بده بیاره بالا بخاد بزنه تو دهنم.میخاستم برم خودم بزنم ت ...

دختره ی مسخره اینطوری بیشتر سته میکنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂