2777
2789
عنوان

از مرگ میترسید؟

144 بازدید | 21 پست

من خودم نمی‌ترسم حتی حضرت عزرائیل هم الان بیاد جلوم و بخواد جونمو بگیره بازم نمی‌ترسم همش میگم شاید اون دنیا خدا رحمش اومد دیگه اذیت نشم 

منم همچین فکرو دارم😐😍😍😍بهشت بههههشت

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نمی‌ترسم 

چون اعتقاد شخصیم و با توجه و تحقیقاتی ک کردم ما در یک دنیای دیگ متولد میشیم و انقد این تکامل اتفاق میوفته تا به کامل ترین خودمون برسیم 

🥰غم دنیارو بیخیال

بله تا حدی میترسم و ترس از مرگ به طور فطری در ضمیر انسان نهادینه شده و ریشه در حب و علاقه به بقا داره که در میون تمام موجودات عالم خواه انسان خواه حیوانات،مشترکه و هممون برای بقا و دفع خطر منجر به مرگ کوشش میکنیم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

خیلی وقتا میگم ای کاش بمیرم زندگی خیلی تلخه ولی وقتی یکم بیشتر بهش فکر میکنم به روز قیامت اینکه جواب خدا رو چی باید بدم اینکه چقدر کارای خوب کردم واقعا میترسم میگم ای کاش کمی دیگه فرصت داشته باشم