خونواده من جنوب شهر زندگی میکنن همسرم از اول درموردش اطلاع داشت و مشکلی نداشت، الان حساس شده و دوست نداره من رفت و آمد کنم به اونجا، اول که کلا دیگه نمیذاره ماشین ببرم میگه خطرناکه ببینن ممکنه بیان خفتگیری با اسنپ برو و بیا، قبلا مشکلی نداشت ماشین ببرم، الان رو ساعت رفت و آمدمم حساس شده قبلا گاهی تا یک ودو شب میموندم و خودم برمیگشتم، امشب ساعت هشت زنگ زد گفت برگرد دیگه دیره با اینکه نیم ساعت بود رفته بودم اونجا، کالا دوست نداره رفت و امد کنم میدونم به خاطر خطرناک بودنش نیست. مثلا محل کار خودشم تقریبا جنوبه امروز زنگ زد گفت بیا دنیالم باهم بریم نهار میخواستم بگم چطور من برم به خونوادم سر بزنم نباید ماشین ببرم و خطرناکه ولی بیام دنبال تو نه. نمیدونم چطور بهش بگم که این کار رو نکنه چطور مخالفت کنم
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
مشکلم اینه اون از اول میدونست هیچی رو ازش پنهان نکرده بودم
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
داره به خودتو خونوادت توهین میکنه حالا تو نمیدونی چطور بهش بگی؟؟؟؟ تاسف خوردم
بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇