2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خودت سر کار میری و طرف مقابل رو کامل شناختی و هم دیگر و دوست دارید ازدواج کن پا به پای هم پیشرفت میکنید 

ولی اگر به امید ۱۰ تومن هستی و خودت کار نمیکنی بدون زندگی خیلی سختی درانتظارته

واقعیت بهت بگم من الان متاهلم با دو تا بچه خونه و ماشینم دارم ولی از بی پولی دارم مینالم.نمیتونم یک کیلو گوشت بخرم.ببین۱۲ ساله کم خوردیم کم پوشیدیم که صاحب خونه و ماشین بشیم.حالا که شدیم دیگه پولی نیست خرج کنیم.تو هر برهه ای از زندگیمون کمبود داریم.حالا فکر کن با ۱۰تومن پول چجور میشه طرف مستاجرم باشه اگه بخواد کرایه نده حداقل ۷۰۰ تومن پول پیش باید داشته باشه رهن کنه که حداقل پولشوپس اندازکنه

اره واقعا شاید چون تو شرایطش قرار نگرفتم ندونم آیا ممکنه اصلا بتونم تحمل کنم بی پولی رو

خیر هیچکس تحمل نمیکنه دو هفته بی پولی بکشی عشقم از سرت میپره آدم زمانی حال عشقبازی داره که تو رفاه باشه حالش خوب باشه دغدغه زندگیش کم باشه 

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

بستگی به سنتون داره 

مثلا من مایل نیستم بد ی آقای 30سال که این شرایطی که شما گفتی بپذیر 

ولی اگر عاشقش باشم میپذیرم عشق کامل بحث از همه چیز جداس اگر عشق باشد 

زندگی جای قشنگی نیست 
۱۰ تومن واقعا کمه یعنی حتی نمیشه پس انداز کرد که بشه به جایی رسید 

مخصوصا اجاره خونه ام باید داد نمیدونم زمین داره منم پول جهازمو بدم خونه بگیریم حداقل اجاره خونه نمیدیم دیگه

بستگی به سبک زندگی و محل سکونتو مخارجتون داره ممکنه ینفر با این حقوق بتونه زندگی کنه یکی هم فقط خرج یروز ارایشگاهش باشه و اینکه اون ادم فکر اقتصادی داره برنامه هایی برای پیشرفت داره ایا دختر و خونوادش توقع عروسیو خرید انچنانی دارن یانه 

درآمد ماهانه زیر ۳۰ میلیون خیلی کمه

حالا که ایشون ۱۰ تومن درآمد داره شما هم باید شاغل بشی 

در غیر اینصورت خیلی خیلی خیلی به مشکل برمیخوردید و تقریبا محاله با این شرایط بشه زندگی کرد

هزینه کرایه خونه، رفت و آمد، قبض اب و برق و ...خورد و خوراک و ... خیلی بالاست

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
منم همینو میگم دیگه

نظر خودت از همه چیز مهمتر. درسته پول مهم اما تفاهم همدلی. مهربونی. شخصیت شعور و خیلی چیزای خوبو نمیشه با پول بدست اورد حداقل تو پول دارا زیاد دیده نمیشه.. اگر مرد خوب کاری و بافکر مستقل هست انتخابت درسته. بقیش بدست میاد. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻