سلام خانما نی نی من ۶ماهس...ب نی نی اولم هستن دختر گلم...من چون شهر دیگه بودم و اونجا هم کسی راهنمایی نمیکرد منو خیلی چیزارو نمیدونستم...اول. اینکه من خداروشکر پوست صاف و یکدستی دارم اما تو دوران بارداری مخصوصا ماه ۴تا ۸کل بدنم مخصوصا بازو و قسمت پشت شونه هام جووش زد زیاد و الان میفهمم بخاطر حساسیت به ویتامین هایی بود که میخوردم و درمان هایی که انجام دادم جوابگو نبود...دوم اینکه من خیلی تنبلی میکردم واسه پیاده روی و ضربه اون رو هم خوردم بچم خیلیییی دیر به دنیا اومد و من خیلی خیلی اذیت شدم....سوم اینکه ۲تا هفته مونده تا پایان ۹ماه خیلی رابطه داشته باشید که منی مرد داخل ورژن بریزه بخاطر اینکه اینجوری زودتر دهانه رحم باز میشه...بعد از زایمان اگه طبیعی بودید اصلا سر دسشویی یا در حالت عادی حتی نشستن اشتباه محض من ۳۳تا بخیه خوردم و روز سوم هم همه باز شدن خیلی سختی کشیدم که بسته شد زخمم....از کرم نیکا که ترکیباتش برموم برموم و عسل واسه زخم های باز شده یا حتی. رو بخیه بزنید معجزه میکنه....ماما همراه بگیرید و برید بیمارستان هایی که اجازه میدن تمام مراحل زایمان یه همراه پیشت باشه من اگه مامانم نبود سکته میکردم....بعد زایمان هم از قرص اناهیل استفاده کنید و خودتون رو به شدت تقویت کنید و اگه حتی سنگ از اسمون بارید از بستن شکم با گن یا هرچی دست برندارید...سوال داشتید در خدمتم
و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبیست
چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زایمان طبیعی چقدر درد داره؟؟ چقد طول میکشه تا بچع بیاد؟
من به دلیل اینکه اصلا پیاده روی نکردم خیلی طول کشید...ببین از ۸شب تا روز بعد ۱۰ شب که درد اصلی از ۹صبح شروع شد تا ۱۰ شب و اینو بهت بگم که درد هست ترس هست اما همیشگی نیس و ارزشش رو داره باور کن الان اشک تو چشمام جمع شده حس اینکه نی نی که ۹ماه منتظرش بودم بیاد تو بغلم و بتونم موچش کنم. ارزش تموم سختی هارو داشت
من به دلیل اینکه اصلا پیاده روی نکردم خیلی طول کشید...ببین از ۸شب تا روز بعد ۱۰ شب که درد اصلی از ۹ص ...
سزارین چی؟؟بنظر شما طبیعی خوبه یا سزارین
من خیلی میترسم
چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
همه بیمارستان ها همراه باهاته دیگه خصوصی که اینطوره بعدم طبیعی واقعا من نمیتونم اصلا طاقت درد ندارم اصلا و ابدا
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
عزیزم من چهار ماهمه و سرویکسم 33 بود تو غربالگری قکر کنم الانم کمتر باشه با اینکه کار خونه هم در حد ...
میشه استفاده کنی اما به نظرم تحمل کن چون اولا نمیخوام بترسونمتون اما حقیقت بهتر از دردسر بعد....در درجه اول امیدوارم نی نی سالم بیاد تو بغل همه مامان ها اما شیاف مخصوصا پروژسترون و استفاده زیادش باعث تغییر جنسیت جنین میشه
سزارین چی؟؟بنظر شما طبیعی خوبه یا سزارین من خیلی میترسم
بستگی داره ببین زایمان طبیعی اولش درد داره نی نی میاد و تموم اما سزارین بعدش و زمانش هم طولانی تره...در کل من نظرم اینه که اگه به عقب برمیگشتم سز میکردم اما طبیعی هم خوبی های خودشو داره و سز هم بدی های خودش رو
بستگی داره ببین زایمان طبیعی اولش درد داره نی نی میاد و تموم اما سزارین بعدش و زمانش هم طولانی تره.. ...
نعععععع منو تو بلاتکلیفی نزاررررر یکیشو بگو
ببینید در کل سزارین و طبیعی هرکدوم بدی و خوبی دارن باید مقایسه کنید...طبیعی درد داره وحشتناک اما همون دو سه ساعته و بعدش حالتون خوب میشه...سزارین اولش درد نداره اما بعدش سخته مخصوصا اینکه پوستتان دیر جوش باشه و زخم هاتون دیر بهبود پیدا کنه...همش بستگی داره به بدن خودتون.... من از اقوام طرف طبیعی بود از ۵ صبح تا ۶:۳۰کلا طول کشید و ۶تا بخیه خورد من خودم درد اصلی از ۹صبح تا ۱۰ شب بود ۳۳تا بخیه