2777
2789
عنوان

دیدن این تاپیک اتفاقی نیس ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 132 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهایتا تا سال دیگه بمیرم واقعا خواستم واقعیه نه از روی مسخره بازی و چرت پرت گفتن.. همینو میخوام  ...

این چه حرفیه عزیزم چقدر نا امید هستی؟ 

اصاا با این حرفت انرژی منفی میگیری و... 

مشکلتو حل کن از زندگیت لذت ببر بعدا پشیمون میشی

میشه برا شفای بیماری منم دعا کنین خسته ام .ایشالع همتون حاجت روا بشین سارا هستم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
انشالله عزیزم، قسمت بود ببینم تاپیکتو دعام خیلی گیراست مخصوصا برای بقیه

قلب پاکی دارید که دعاتون گیراست

اگه میشه برای یه جوون هم دعا کنید که به خطا نره و از هر چیز بدی به دور باشه و درست تصمیم بگیره

برای منم دعا کنید عاقبت به خیر بشم و با عزت زندگی کنم 

واقعا؟؟

توروخدا برای ازدواج من و خواهرمم دعا کن😭😭

اسممون فهیمه و فاطمه هست

خودم و خانوادم کای دعا میکنیم ولی نمیشه ک نمیشه😭😭😭

سنمون رفته بالا دیگه امیدی ندارم. خدا کنه با دعای شما ی فرجی بشه😭😭

دعا کنین بش برسم 😭

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

برای ازدواج با عشقم دعام کن خدا کمکم کنه بش برسم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

واقعا؟؟ توروخدا برای ازدواج من و خواهرمم دعا کن😭😭 اسممون فهیمه و فاطمه هست خودم و خانوادم ...

چند سالتونه؟ 

عزیزم دعا میکنم ولی به نیت امام رضا نیت کن نذری پخش میکنی سال دیگه