2777
2789

بچه ها 

من خیلی دوسش داشتم؛اونم اینطوری نشون میداد..

دیشب با حرفای عاشقونه..

امروز ..امروز روز ولنتاین سوپرایزم کردم..

خود ب خود باهام کات کرد؛شب دیدم با یه دختر دیگه بیو ست گذاشته😄😄😄

این بیو رو چند ماه پیش تو تلگرام گذاشته بودم پرسیدم چرا گذاشتی این قلبو فلان گفت ازش خوشم میاد 

بخاطر کادو اینا نیستا .چون میدونم.. قضیه این نیست اصلاا چون کلا از این آدما نیستن.

فقط میخوام بدونم قضیه چیه؟چرا ی آدم باید اینکارو بکنه..

قلبم داره میترکه خون بالا اوردم از استرس..

قلبم داره تیکه تیکه میشه انگار..

فقط دارم گریه میکنم..

میدونم تحمل میکنم و کنار میام و حتی شاید کلا فراموش کنم..

ولی الان..الان باورم نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد من میگم وارد اینجور روابط نشید میریزید سرم😊

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
جرش بده همین الان‌بزنگ بهش‌ک پارش بکم چقد آروم من یه جا بدون اجازه  من‌بره حتی حموم  پارش ...

همین دیروز پیش هم بودیم،همین دیروز عاشقانه..

اصلا اصلا باورم نمیشه. 

نه بخاطر حرفای خوبش؛نه بخاطر اینکه خوب بلد بود ابراز کنه نه !

چون من خانوادشو از نزدیک میشناختم،چون من خودشو می‌شناختم..چون اینطور آدمی نبودن

عرضم ب حضورت که رابطه ها ب هوا بنده... پسرا بی تعهد باشن اینطورین از نظر من برا اینکه احتمال اینجوری شدن روابطط رو کاهش بدی اول برو تو فاز جدی بودن رابطه و قصد ازدواج و اشنایی خانوادگی و دوم بیشتر ب طرف مقابلت دقت کن سوم میتونی دووم بیاری ضربه روحی خوب میشه گذر زمان لازمه ایشالا خدا کمکت میکنه فقط دکمه این ادمو از زندگیت بزن 

Oh baby
همین دیروز پیش هم بودیم،همین دیروز عاشقانه.. اصلا اصلا باورم نمیشه.  نه بخاطر حرفای خوبش؛نه ب ...

از همونا ک فکرشو نمیکنی ضربه میخوری عزیزم قانون دنیاست... پس بیا و از هرکسی انتظار هرچیزی رو داشته باش عوضش خدتو قوی کن میدونم سخته ولی خب عشق یه ریسکه میدونی ک... 

Oh baby

باید قبول کنیم جامعه خراب شده نمیگم همه اما خیلیا خرابن قلبا دروازس تنوع طلبن هرروز یکی ببخشید داف تر هعی جدید میاد رو قبلی پسرا فقط عاشق واقعی بشن از دخترا بدترن و احساسی وگرنه هیچ احساساتی ندارن این دختره ضربه میخوره

من میدونم؛همه چیو میدونم.

و قبول دارم بلند میشم..

ولی من توی عمرم برای اولین بار به یک پسر اعتماد کردم.پون هیچوقت هیچوقت به هیچ عنوان و هیچ شرایطی هیچکدوم از پسرارو قبول نداشتم..

اما این فرق داشت..این تو روزای سختم اومد..

به قول ایمان اون قند روزهای تلخ من بود..

همین دیروز پیش هم بودیم،همین دیروز عاشقانه.. اصلا اصلا باورم نمیشه.  نه بخاطر حرفای خوبش؛نه ب ...

عزیزم خیلیی  خوب درکت میکنم‌من فقد میگم چرا الان زنگ نمیزنی پارش کنی ببین اگه سخت‌نگیری خیلی پروع میشه