2777
2789
عنوان

چی فکرتو مشغول کرده؟

43 بازدید | 11 پست

من خودم سر یه دوراهی تو زندگیم گیر کردم موندم چیکار باید کنم که بعدا پشیمون نشم 

کاش صبح که از خواب بیدار میشیم همه چی درست شده باشه 

شما فکرتونو چی مشغول کرده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوشون که بود و چه کرد؟😂

😂😂

اکسم نشد باهاش بمونم ، کات کردیم بعدش پیام دادم که نمیشه باهم باشیم من تلاشمو کردم ولی نشد ،چن روز پیش یه استوری گذاشته بود که هیچی نشد نداره حتما نخواستییش که میگی نمیشه از این حرفا  بعدشم اهنگ خاننده ای که دوسش دارم استوری کرده بود ،فکرم درگیر این چرا نمی تونم کنارش بمونم کاش تو این شرایط نبودم نمیدونم فراموشم میکنه یانه 

😂😂 اکسم نشد باهاش بمونم ، کات کردیم بعدش پیام دادم که نمیشه باهم باشیم من تلاشمو کردم ولی نشد ،چن ...

اگه دوسش نداری بهترین کارو کردی که این رابطه رو ادامه ندادی

درسته ممکنه براش سخت باشه ولی دیر یازود بالاخره عادت می‌کنه 

اگه دوسش نداری بهترین کارو کردی که این رابطه رو ادامه ندادی درسته ممکنه براش سخت باشه ولی دیر یازود ...

دوسش دارم خیلی زیاد ولی یه مشکلی هست که نتونستم پیشش بمونم الان یکساله که هربار خواستیم با هم باشیم یه مشکلی پیش اومد که نشد