2777
2789

خیلی دلم میخواد منم خوشتیپ باشم .وضع مالی خداروشکر بد نیست.چگونه باید تیپ بزنم چه شلواری .چه کفشی.چه مانتویی .چه آرایشی .چه کیفی چی شیکه بلد نیستم .میشه کمکم کنید عکس بفرستید برام تا ازین وضعیت دهاتی بودن خارج بشم و به روز بشم ۳۰ سالم هست

مامانمم به من خیلی میگه😅

من جدیدا سعی میکنم رنگ ها رو خیلی با هم هماهنگ کنم

مثلا صورتی و توسی

زرد و سورمه ای

قهوه ای و کرم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه که نمی‌دونم مگه دهاتی بودن زشته؟! که بعضی ها از این کلمه به عنوان توهین استفاده میکنن

آدم واقعا به شعور این جور افراد شک میکنه

ما همه دهاتی هستیم چون اول هیچ شهری نبوده هر چی بوده آبادی و روستا بوده و همه ما جدی برمیگردیم به همون آبادی و روستا ها

و فارق از این مسئله نذار هیچ وقت کسی بهت توهین کنه و اعتماد به نفست به خاطر آدم های که هر روز چشم اشون‌یه چیزی رو می پسنده نابود نکن

دوم از همه یکم در مورد خودت وزن و قد و اینا بگو تا راهنمایی ات کنم گلم 

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

کاش یه عکس از تیپت میذاشتی. ولی درکل لباس ساده انتخاب کن و اینکه رنگ های هم خانواده باشه. بعدم حواست باشه شلوار پارچه ای با کتونی نپوش. کفش پاشنه دار و مجلسی با جین نپوش. 

قدم ۱۷۰.وزنم ۶۰ هست

رنگ پوست و مو اینارو هم بگو گلم

و یه خورده از علایق ات توی رنگ ها لباس ها

اگه عکسی از مدل لباسی فردی که به نظرت خوش پوش هم هست میتونی بفرستی بفرست 

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨