2777
2789
عنوان

ویروس جدید

124 بازدید | 9 پست

سلام مامانای که بچه دبستانی دارین

این ویروس جدید علائمش چی هست

دوقلوهام  ۹ سالشونه هفته پیش گلو دردو تب و سرفه داشتن یه هفته مدرسه نرفتن بهتر شدن فقط کمی سرفه میکردن سه‌روز رفتن مدرسه الان امشب دوباره گلو درد شدید و گرفتگی بینی 

الان متوجه نمیشم دوباره یه ویروس جدید گرفته یا همون علائم دوباره برگشته؟؟؟؟

کسی بچش اینطوری شده؟؟

من دخترم گرفت سه هفته طول کشید خوب بشه هفته دوم بدتر شده بود دختر من دو هفته مدرسه نرفت

خیلی سخته

آنتی بیوتیک دادین؟

دکتر براشون قرص آزیترومایسین داد تا شش روز

الان دوباره گلو درد شده😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته آنتی بیوتیک دادین؟ دکتر براشون قرص آزیترومایسین داد تا شش روز الان دوباره گلو درد شده😔 ...

بله اول آموکسی کلاو ۴۵۷دادم هفته اول یعنی دکتر داد بدتر شد دوباره یه دکتر دیگه آموکسی کلاو۶۴۷ داد اونو خورد بهتر شد من آنقدر بچه رو بردم دکتر تا یه دکتر خوب پیدا کردم 

خیلی سخته آنتی بیوتیک دادین؟ دکتر براشون قرص آزیترومایسین داد تا شش روز الان دوباره گلو درد شده😔 ...

به خدا مریضی بچه ها شده کابوس زندگیم الان بچه خواهرم سه شب بستری بود تازه مرخص شده 

بله اول آموکسی کلاو ۴۵۷دادم هفته اول یعنی دکتر داد بدتر شد دوباره یه دکتر دیگه آموکسی کلاو۶۴۷ داد او ...

پس حتما آزیترومایسین برا دخترم ضعیف عمل کرده

آره والا خود دکترا هم نظراتشون فرق میکنه

به خدا مریضی بچه ها شده کابوس زندگیم الان بچه خواهرم سه شب بستری بود تازه مرخص شده 

دقیقا منم همینطور

خیلی دلم براشون میسوزه ضعیف شدن

کاش چند هفته مدارس مجازی میکردن

بچه ها گناه دارن