2777
2789
عنوان

بچه ی خشن

68 بازدید | 8 پست

کیا بچشون سه سالگی خشن بوده بعد خوب شده؟

تا ۲سال خرده ای خیلییییی خوب بود اخلاقش

الان خشن شده بی دلیل خیلی هم دل کوچیکه این قدر راحت گریه میکنه عمیقا که انگار دلش واقعا شکسته 

بعدم دست بزن پیدا کرده بد جور خش میزنه حتی بی دلیل خواهرشو چنگ میزنه یا گاز میگیره خیلی هم زود از کوره در میره بدون هیچ ترسی هم به همه به شدت اخم میکنه حتی غریبه ها به خصوص اگه مثلا یکی قربون صدقه اش بره

خوب شده بچتون؟

♡~God knows the best
پسر من تا ۳ سال وحشی بود و نعره میزد و همه رو کتک میزد که اشک منو درمیاورد الان ۵ سالشه و نرمال شده ...

وای مرسی خدا را شکر که بچتون خوب شده دلگرم شدم

♡~God knows the best

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم سه سالشه ولی یکم خجالتی طول میکشه تا ارتباط بگیره ولی کلا بچه این دوران خیلی بدقلق شدن 

وای خیلی قشنگ جلو غریبه ها باید نفسو حبس کنیم تا یه چیزی نگه یا اخم نکنه خیلی سخت شدن

ممنونم از پاسخ گوییتون

♡~God knows the best
من ک پیر شدم ببخشید بچه شما چ چیزایی بلده مثلا رنگ و پازل و اینارو میگم

والا فعلا فقط تخریب بلده یه چیزی نیست که تخریب نکنه به هیچی رحم نمیکنه رنگا هم خوب بلد نیست خیلی قاطی پاتی میگه پازل رو هم راستش امتحان نکردم زیاد نداره پازل برای بازی 

♡~God knows the best