2777
2789

پسرم ۳ سال و نیمشه 

جلوییاش کلا پوسیده است آسیابا هم وسطاش سیاه شدن

اخه چرا شیرینی حات اینا زیاد نمیخورد 

بعد از قطره آهنم آب میدادم بهش مسواک انگشتیم میزدم

شیر شبم بعضی شبا میخورد ۱۹ ماهگی دیگه اصلا شیر ندادم بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبیعیرنگران باشی. چون ۵سالگی دوتای جلویی میشکنن هم چهرش تععیر میکنه هم تلفظاش سختومیشه

ولی خیلی زود. ۶سالش میشه و دندون جدید سالم. در میاره

ما یکی از نزدیکان اینکمشکلو داست خدا رو شکر الان ۱۴ سالشه و دندوناش عالیه

عینهو خواهرم میگه این همه مواظبت کرد آخر خراب شدن الان پسرخواهرم ۸ سالش دندون شیریاش افتادن دیکه خر ...

خیلی ناراحتم خودم الان دندونم درد میکنه ولی همش بفکر پسرمم حتی آزمایش خون میترسم ببرم چرا اینجوریم من از یکسالگیش چکاب نبردم😢

هزینش چی مطمئنا زیاده و اینکه بچه مگه وامیسته درست کنن براش🤕

بیهوش میکنن

هزینه اشو الان اطلاع ندارم،،تقریبا چهارسال پیش پسرم چهارسالش بود،،شش تا دندون رو واسش درست کردن ده تومن شد،،بیهوش کردن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
از کی شروع شد پوسیدگی ها؟ دخترم من ۲ سال و ۹ ماهشه مسواک نمیذاره من براش بزنم میگه بده خودم خودشم ...

من نمیدونم چرا دندوناش اینجوری شد دندوناش نصفش بیرون اومد سالم بود منم قطره آهن خوب میگرفتم مسواک انگشتیم میزدم ولی قطره مولتی ویتامینو میدادم یهو نصف بقیش که دراومد زرد و پوسیده شد میگم شاید مولتیه اینجوریش کرد

به ژن هم برمیگرده

ما از هر دو طرف دندونای داغون داریم

چیکار کنم که پیشگیری بشه از پوسیدگی؟ در کنار مسواک زدن اصولی

اخه دهانشویه و نخ دندان که نمیذاره 

دندوناشم خیلی از هم فاصله داره 

اگر واااقعا هممیییشه مواظب بودی  شکلات کاکایوام نمیخورد دایم ( اخه بعضی مامانا میگن کم میخورد ا ...

هر روز نه گاهی میخورد اونم کم اره دکتر میبرم حتما