2777
2789
شما و پارتنرتون

😂🫂🩷

چی میدونین مگه از ما

عجیبه😅

نظر لطفته عزیزدلم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

دیشبم‌تنهایی با دوستاش و زن دوستاش رفته بود بیرون من و اصلا نگفت ادم حساب نکرد  غرورم نمیزاره ...

اتفاقا باید دلخوری هاتو یه وقتایی به روش بیاری ک بفهمه اهمیت داره برات 

باید بفهمه ناراحتی

چند وقته با همین؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂🫂🩷 چی میدونین مگه از ما عجیبه😅 نظر لطفته عزیزدلم

وقتی میام نی نی سایت اکثرا اوقات توس تایپکا میبینمت و توی نظر ها از خودت و پارنترت گاهی مثل الان میگی و من خوشم میاد 

یادمه یه بار پرسیدم نامزدی گفتی نه هنوز سال های بعد قصد ازداوج داریم 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اتفاقا باید دلخوری هاتو یه وقتایی به روش بیاری ک بفهمه اهمیت داره برات  باید بفهمه ناراحتی چن ...

ما یک ساله هم و میشناسیم ولی تازه رابطمون و شروع کردیم 

من ازش انتظار گل و کادو نداشتم 

ولی انتظار غیب نشدن تو روز ولن و یه تبریک معمولی رو داشتم 

با توجه به اینکه خیلی ابراز علاقه میکرد

همش میگم نکنه من حساس شدم رو کاراش  پس به نظر شماهم کارش زشت بوده ؟

خیلییی 

دیگه یه تبریک چیه که ازت دریغ کرده 

روز عشقه دیگه هر کی عاشق هرکی باشه باید این روز واسش مهم باشه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

وقتی میام نی نی سایت اکثرا اوقات توس تایپکا میبینمت و توی نظر ها از خودت و پارنترت گاهی مثل الان میگ ...

ای جان

این نشون دهنده اینه که من خیلی بیکارم😅🤦🏻‍♀️

هعی...

ای جان این نشون دهنده اینه که من خیلی بیکارم😅🤦🏻‍♀️ هعی...

نه دیگه چرا بیکار 

عزیزم درس خوندن رو چیکار کردی؟ امسال کنکور میدی؟

ما یک ساله هم و میشناسیم ولی تازه رابطمون و شروع کردیم  من ازش انتظار گل و کادو نداشتم  ...

چی بگم والا

پسرا یخورده عجیبن بعضی وقتا

ولی خب باید باهم حرف بزنین و حلش کنین نزارین دلخوری طولانی مدت شه

چی بگم والا پسرا یخورده عجیبن بعضی وقتا ولی خب باید باهم حرف بزنین و حلش کنین نزارین دلخوری طولانی ...

در کل امروز فقط به هم پیام دادیم اوکی هم بودیم ولی به روی خودش نیاورد کار دیشبشم از این ور 

دلم میخواد وقتی پیام داد دیگه جوابش و ندم

نه دیگه چرا بیکار  عزیزم درس خوندن رو چیکار کردی؟ امسال کنکور میدی؟

میخونم ولی تایمش کمه

دارم رو خودم کار میکنم

وقتایی ک اون بود انگیزه بیشتری داشتم

آره عزیزم امسال پشت کنکورم

در کل امروز فقط به هم پیام دادیم اوکی هم بودیم ولی به روی خودش نیاورد کار دیشبشم از این ور  دل ...

نه اتفاقا جواب بده ولی ناراحتیتو‌ تو جوابات نشون بده

سرد تر باش ولی کشش هم ندا

میخونم ولی تایمش کمه دارم رو خودم کار میکنم وقتایی ک اون بود انگیزه بیشتری داشتم آره عزیزم امسال ...

ایشالاه هر رشته ای دوست داشتی قبول میشی 

ایشالاه هر رشته ای دوست داشتی قبول میشی  

انشالله با دعای شما جانم🩷