shanli12 مدیر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 462 عنوان بیاین ببینم کیا کادو ولن گرفتین من که دلم پره | مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 36 پست من که اصلا به روی خودش نیاورد تبریکنگفت چند ساعتم هست غیب شده خیلی بهم برخورده 1402/11/25 | 23:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11450 شما و پارتنرتون 😂🫂🩷چی میدونین مگه از ماعجیبه😅نظر لطفته عزیزدلم بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11450 دیشبمتنهایی با دوستاش و زن دوستاش رفته بود بیرون من و اصلا نگفت ادم حساب نکرد غرورم نمیزاره ... اتفاقا باید دلخوری هاتو یه وقتایی به روش بیاری ک بفهمه اهمیت داره برات باید بفهمه ناراحتیچند وقته با همین؟ بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
shanli12 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 462 عزیزم برای آرامش روانت هم که شده بذارش کنار همش میگم نکنه من حساس شدم رو کاراش پس به نظر شماهم کارش زشت بوده ؟
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20014 😂🫂🩷 چی میدونین مگه از ما عجیبه😅 نظر لطفته عزیزدلم وقتی میام نی نی سایت اکثرا اوقات توس تایپکا میبینمت و توی نظر ها از خودت و پارنترت گاهی مثل الان میگی و من خوشم میاد یادمه یه بار پرسیدم نامزدی گفتی نه هنوز سال های بعد قصد ازداوج داریم وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
shanli12 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 462 اتفاقا باید دلخوری هاتو یه وقتایی به روش بیاری ک بفهمه اهمیت داره برات باید بفهمه ناراحتی چن ... ما یک ساله هم و میشناسیم ولی تازه رابطمون و شروع کردیم من ازش انتظار گل و کادو نداشتم ولی انتظار غیب نشدن تو روز ولن و یه تبریک معمولی رو داشتم با توجه به اینکه خیلی ابراز علاقه میکرد
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20014 همش میگم نکنه من حساس شدم رو کاراش پس به نظر شماهم کارش زشت بوده ؟ خیلییی دیگه یه تبریک چیه که ازت دریغ کرده روز عشقه دیگه هر کی عاشق هرکی باشه باید این روز واسش مهم باشه وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11450 وقتی میام نی نی سایت اکثرا اوقات توس تایپکا میبینمت و توی نظر ها از خودت و پارنترت گاهی مثل الان میگ ... ای جاناین نشون دهنده اینه که من خیلی بیکارم😅🤦🏻♀️هعی... بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20014 ای جان این نشون دهنده اینه که من خیلی بیکارم😅🤦🏻♀️ هعی... نه دیگه چرا بیکار عزیزم درس خوندن رو چیکار کردی؟ امسال کنکور میدی؟ وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11450 ما یک ساله هم و میشناسیم ولی تازه رابطمون و شروع کردیم من ازش انتظار گل و کادو نداشتم ... چی بگم والاپسرا یخورده عجیبن بعضی وقتاولی خب باید باهم حرف بزنین و حلش کنین نزارین دلخوری طولانی مدت شه بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
shanli12 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 462 خیلییی دیگه یه تبریک چیه که ازت دریغ کرده روز عشقه دیگه هر کی عاشق هرکی باشه باید این ... منم همین و میگم نمیدونم چیکار کنم
shanli12 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 462 چی بگم والا پسرا یخورده عجیبن بعضی وقتا ولی خب باید باهم حرف بزنین و حلش کنین نزارین دلخوری طولانی ... در کل امروز فقط به هم پیام دادیم اوکی هم بودیم ولی به روی خودش نیاورد کار دیشبشم از این ور دلم میخواد وقتی پیام داد دیگه جوابش و ندم
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11450 نه دیگه چرا بیکار عزیزم درس خوندن رو چیکار کردی؟ امسال کنکور میدی؟ میخونم ولی تایمش کمهدارم رو خودم کار میکنموقتایی ک اون بود انگیزه بیشتری داشتمآره عزیزم امسال پشت کنکورم بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11450 در کل امروز فقط به هم پیام دادیم اوکی هم بودیم ولی به روی خودش نیاورد کار دیشبشم از این ور دل ... نه اتفاقا جواب بده ولی ناراحتیتو تو جوابات نشون بدهسرد تر باش ولی کشش هم ندا بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20014 میخونم ولی تایمش کمه دارم رو خودم کار میکنم وقتایی ک اون بود انگیزه بیشتری داشتم آره عزیزم امسال ... ایشالاه هر رشته ای دوست داشتی قبول میشی وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11450 ایشالاه هر رشته ای دوست داشتی قبول میشی انشالله با دعای شما جانم🩷 بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!