2777
2789

این هدیه ولنتاین من😍 همسرم کلی زحمت کشیده بودوقت گذاشته بود رفته بود بهترین شیرینی فروشی شهرمون اینکه وقت گذاشته بود و توجه و محبت داشت و به جزییات اهمیت داده بود  برام مهمه وارزش داره  وگرنه همیشه بهتر از این هم وجود داره و دست بالای دست زیاده...خلاصه خیلی ذوق کردم🤩🥳😉😚

من از مامانم هدیه گرفتم

دوست پسرم سربازیه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخخخخخی الهی به سلامت سربازیش تموم شده برگرده

قربون شما

فردا یا پس‌فردا تموم میشه😁

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خیلی حس خوبیه عشقتون ماندگار

بله انشالله

ممنونم جانم