2777
2789
عنوان

چجوری برم پزشک قانونی،چی بگم؟

979 بازدید | 20 پست

شوهرم چن وقته باز دست بزن داره،روحمو جسممو خسته کرده،جوری که حوصله بچمم ندارم🖤

امروز بخاطر یه سوسک که روی مبل بود گفتم برو بکشش،بحثمون شد و کتکم زد،اصلا دیونه شده 

سوسک میدیدااا هیی میگفت کجاس،منم جوابش ندادم اومدم دمپاییو زد تو دست و صورتم😭،

اینقد بحثمون میشه هرسری میگم میرم پزشک قانونی ولی میترسم،میگم شاید بفهمه 

پیام واسش نمیره؟بعد اینقد منو زده تمام بدنم درد دارم ولی فقط زیر چشمم یذره قرمزه و پشت دستم،

همش با مو منو میکشید،میزد تو سرم، سرمو میکوبید دیوار ولی هیچی حاش نیس فقط درد دارم چشام تار میبینه،

بابت ایناهم گواهی میدن؟و اون نمیفهمه؟میخوام مدرک جمع کنم که برم دیگه؟!یعنی با این گواهی میشه چیزی ازش بگیرم؟

کل زندگی و عمرم و پول و طلاهامو فروختم الان صفر صفرم لطفا سرزنشم نکنین میدونم کل خودمو گذاشتم واسش

برو کلانتری بگو نامه پزشک قانونی می خوام گفتن برای چی مشکلت رو بگو

پزشک قانونی رو همین طوری نمیشه رفت یا باید کلانتری نامه بده یا دادگاه

اگر شماره خودت رو بدی برای اون پیامی نمیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه اگر سری بری شکایت کنی میشه ولی اول خوب تحقیق کن از چ‌روشی بری بهتره

بعدش اگر بتونی گوشیتو یک جا بذاری فیلم بگیره یا از فحاشیش صدا ضبط کنی خیلی خوب میشه بعد همه رو میدی پزشکی قانونی

بله گواهی پزشک قانونی یا اینکه مثلا شکایت کرده باشید ازش توی روند طلاقتون اثر داره

هر بار که زدت باید می رفتی عزیزم

با یه وکیل هم مشورت کن که بهترین عملکرد رو داشته باشی برای جدایی

اره میشه اگر سری بری شکایت کنی میشه ولی اول خوب تحقیق کن از چ‌روشی بری بهتره بعدش اگر بتونی گوشیتو ...

این دوستمون راست میگه فیلم و صدا هم خوبه

باید مدارک جمع کنی که دستت پر باشه،اینطوری به نفع تو میشه

دارم،صدا همش بهم میگه ج نده هرزه😭🖤

اره مطمئن باش همش بدردت میخوره اگرم پزشکی قانونی نمیره حتماااااا برو دکتر از یک دکتر گواهیشو بگیر عکس و مدرک هم همه رو جمع کن هرچی میتوووونی ولی حتما مشورت شده عمل کن

بله گواهی پزشک قانونی یا اینکه مثلا شکایت کرده باشید ازش توی روند طلاقتون اثر داره هر بار که زدت با ...

هربار ضعیف بودم،نفهم بودم 

ولی الان میخوام برم ولی نمیخوام پیام واسش بره اصلا خبر دار نشه،تا موقعی که مدارکا کامل میشه

هربار ضعیف بودم،نفهم بودم  ولی الان میخوام برم ولی نمیخوام پیام واسش بره اصلا خبر دار نشه،تا م ...

شماره اون رو ندی پیامی نمیره

ولی یه شماره موبایل لازم هست که بدی

شماره خودت رو بده

این دوستمون راست میگه فیلم و صدا هم خوبه باید مدارک جمع کنی که دستت پر باشه،اینطوری به نفع تو میشه

دارم صداشو ولی فیلم ندارم،داشتماا ولی یسری فهمید،اینقد منو زد تا مجبورم کرد پاکش کنم

ولی صداها پاک نکردم

دارم صداشو ولی فیلم ندارم،داشتماا ولی یسری فهمید،اینقد منو زد تا مجبورم کرد پاکش کنم ولی صداها پاک ...

حالا اگر تونستی و موقعیتش پیش اومد دوباره بگیر نشد هم ولش همون صدا و پزشک قانونی کافیه