2777
2789
عنوان

مادر شوهر یزید😡🤬😡🤬😡🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 63 پست
خیییلی حرکتش زشت بود منو شوهرم می‌خواستیم رابطه داشته باشیم فقط خداروشکر کردم ک دیرتر نیومد وااااای ...

واییییی نگو چه بد . فقط شانس اوردین  جونه که این رفتارا مناسبش نیست اصلا 

یخورده جالب نیس مهمون بیاد خونه آدم بعد بره بچپه تو اتاق حالا بهر دلیلی منم بودم تو دلم میگفتم حالت ...

خوب دست خودم نبود ک سردردم چیکار میکردم

فرداش رفتم دکتر وضعیتم افتضاح بود منم آدمم ی وقتایی مریض میشم یعنی اونا مریض نمیشدن

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید وقتی این اخلاقشه اصلا شب نمونید اونجا

به عنوان مهمان برید و بیایید

یک وعده با دعوت برید خواستید کمک هم کنید ایشون غذا بپزه شما ظرف بشورید

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
کمتر برو خونشون چرااین همه میری

بعد یک هفته رفتم از شانسم همون روز میگرن اومد سمتم بخدا سردردم دست خودم نیست😭😭😭😭😭

واییییی نگو چه بد . فقط شانس اوردین  جونه که این رفتارا مناسبش نیست اصلا

چرا اینطور کرد چرا اینطور میکنه اصلا من چیکار کنم اصلا دلم نمیخواد باهام بد باشیم 

ببخشید وقتی این اخلاقشه اصلا شب نمونید اونجا به عنوان مهمان برید و بیایید یک وعده با دعوت برید خوا ...

شوهرمم گفت نیا اینا اذیتت میکنن ولی خب پدر مادرم میگن اینا هرچی میگن ت بگو چشم 

عجیبه که توی یه شهر هستین و میری اونجا میمونی و میخوابی

اشتباهت همینجاست

من حتی یه شبم خونه مادرشوهر نخوابیدم

هرچی بی احترامی میشه از خامی خودته

وقتی سردرد اومد سراغت نباید میموندی

باید برمیگشتی خونه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

من میرم خونه همسرم یک ماه میمونم عقدیم فعلا 

بعد یکی دوبار مادرش گفته بود غذا درست نمیکنه گفتم والا من حتی برای آب خوردن هم سمت یخچال شما نمیرم چه برسه وسیله برداشتن و غذا پختن 

من آدم معذبیم و تو عمرا خونه کسی غذا پختم حتی خواهرم

وقتی  اخلاقش  بده چرا انقد اویزونی  همش  اونجایی

من اصلا اونجا نمیرم بعد یک هفته ی شب رفتم اونم سردرد گرفتم 

سردرد هم دست خودم نبود از شانس گندم اینطور شد😔

چرا اینطور کرد چرا اینطور میکنه اصلا من چیکار کنم اصلا دلم نمیخواد باهام بد باشیم 

کلا شب ها نمون خونشون

چرا یواشکی رفتی دکتر مگه اطلاع ندارن؟ میگم.شاید برا همین درک نکرده

منم اصلا دلم نمیخواست با هم بد باشیم و بخدا قسم خیلی بیشتر از مادر خودم بهش احترام گذاشتم ولی نشد و نخواستن هیچ محبتی حالیشون نبود بخاطر  یسری رفتاراشون هنوز که هنوزه تو شوکم من