2777
2789
عنوان

با تجربه ها و با درک ها بیان

38 بازدید | 2 پست

خواهرم تازه هشت ماهه داره کار میکنه امشب سرو صدا راه انداخته هی غر و غر و غر هنوزم پایین داره مامانم و حرص میده میگه چرا کار میکنم پول تو جیبی نمیدی.. بماند که هرماه میره جیزایی که لازم داره میخره. حالا ایناش به کنار گیر داده به من بدبخت که اره اون یکی دخترت یه عالمه لباسای قشنگ داره لوازم ارایش داره

منم فقط نگاه میکردم من هیچ لباس اضافه ای از اون نداشتم هرچی من بخرم اونم یه هفته بعد یا یه ماه بعد میره همون چیزو میخره.. یا دوتایی هم زمان می خریم... حتی جورابم میخرم اونم میخره... خدا نکنه من یه لباس بخرم قیامت راه میندازه کوفتم میکنه انقدر که به مامانم میگه فرق میزاری... حالا بماند که کلا ذوقم برای همه چی کور شده اما خدا وکیلی اون ازمن بیشتر لباس و کفش و خرت و پرت میخره.. اما اونکه میخره من اصلا هیچی نمیگم چون برام مهم نیس هنوزن نظرم بهش میدم.. میگم خوبه و اینطورا اون چرا اینجوریه حالا اینام به کنار بماند که هرشب سر حقوقش جرو بحث میکنه.. بابام بجایی که به اون چیزی بگه برگشته به من میگه از اون اضافه تر چی داری.... انقدر حرصم گرفته که نگو اخه چرا من و دخالت میدین... بخدا روانی شدم

همه جی مساوی بشه لباس نخرین  اگ خریدین با هم بخرین

پول توجیبی  نگیرید  اگ گرفتین یکسان بگیرید 

همه چی یکسان باشه تا کمتر  حسودی کنه 

حتی خوراکی  و غذا همه چی یکسان 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

همه جی مساوی بشه لباس نخرین  اگ خریدین با هم بخرین پول توجیبی  نگیرید  اگ گرفتین یکس ...

من پول تو جیبی نمیگیرم چون لازم ندارم. من پنج شیس ساله شاغلم پولم دست مامانم میدم برام پس انداز کنه... این همه وقته کار میکنم هیچی نمیگم هنوز کار کردنم دوست دارم ولی اون تازه هشت ماهه اخه اینکارا چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.